Knowit gleder seg til Arendalsuka 2023

Publisert 27 apr 2023 Per Wallenting og Paul Chaffey

Det nordiske konsulentselskapet Knowit, med over 4.000 ansatte og fokus på digitalisering og systemutvikling i Norge, Norden og Europa, er klar for Arendalsuka. Knowit deltok for første gang i Arendalsuka i fjor og planlegger to egne debatter i sine lokaler i Arendal sentrum i år.

Videre inviterer de andre selskaper og organisasjoner som trenger lokaler til å ta kontakt om de jakter på møtebeliggenhet for debatter i Arendal.

Vi kan huse flere debatter i våre lokaler

– Vi har noen åpninger for å skape noen flere debatter i våre kontorer midt på Torvet i Arendal, sier Christer Kjellesvig, direktør i Knowit og ansvarlig for Arendalsuka. Vi skal selv sette fokus på to viktige temaer i år. En debatt om bærekraft og digitalisering. Og en debatt om kampen om de store offentlige digitaliseringsprosjektene. Vi spør om hvordan konkurransen er i markedet? og hva med bærekraftelementets inntog i anbudskonkurransene? Videre er vi i dialog med noen andre aktører om mulig samarbeid om en til to arrangementer til.

Knowit har bl.a. kontor i Oslo, Bergen, Trondheim, Arendal, Ålesund og Kristiansand i Norge. I alt jobber i overkant av 1000 personer i Norge.

– Arendalsuka sekretariatet og ledelse har oppfordret til samarbeid mellom selskaper og organisasjoner som skal delta i Arendalsuka i år. Vi har tatt oppfordringen på alvor og har i år blant annet inngått samarbeid med FutureBoards, sier Christer Kjellesvig i Knowit. Vi har plass til noen flere samarbeidspartnere så det er bare å ta kontakt med oss om du trenger lokale for å skape en debattarena i forbindelse med årets Arendalsuka.

FUTUREBOARDS: Turid Solvang, daglig leder i FutureBoards gleder seg til Arendalsuka.

FutureBoards valgte Knowit sine lokaler i Arendal

FutureBoards, som ledes av Turid E. Solvang, skal nok en gang ta temperaturen i næringslivets toppetasjer når «Topplederdebatten» arrangeres for femte gang under Arendalsuka. Formålet er å sette fokus på topplederes og styremedlemmers rolle og ansvar for å bidra til bærekraftig verdiskaping. Hvem er de, hvorfor har de den posisjonen/vervet de har, hvilke holdninger og verdier trenger vi på toppen av nærinsglivspyramiden?

– I år skal vi snakke om tillit i toppetasjene. I disse tider med voldsomme endringer, hvorfor er det viktigere enn noensinne for ledere og selskaper å ha en tillitskapital ‘i banken’ spør FutureBoards og Turid E. Solvang. De samarbeider om debatten med nettavisen E24.no og advokatfirmaet BAHR, og den skal ledes av samfunnsredaktør Torbjørn Røe Isaksen.
– Vi skal blant annet snakke om hvordan ledere bygger og beholder tillit internt og eksternt - til seg selv og til selskapet, om medias rolle i tillitskriser. Vi lurer også på om tilliten mellom politikere og næringslivsledere er brutt. Og i så fall, kan det fikses?

Styreleder i Finans Norge, Benedicte Schilbred Fasmer er allerede på plass i panelet, og vi jobber nå med å invitere relevante styremedlemmer og toppledere til å delta i debatten.

Knowit sine egne debatter ledes av Paul Chaffey

– Vi gleder oss stort til Arendalsuka som nå er under planlegging, sier Christer Kjellesvig i Knowit.

– Det blir stadig viktigere at vi som gjennom digitale prosjekter former landets strategiske byggeklosser og digitale tjenester, forstår vår samfunnsrolle. Vi som en av de sentrale aktørene i teknologibransjen må ta et medansvar for helheten og for samvirkningen. Først da kan vi løse de komplekse flokene og bidra til å sikre landets utvikling på best mulig måte, sier Christer Kjellesvig.

Debattene i Arendal skal i år ledes av Paul Chaffey som er tidligere statssekretær i 8 år i Erna Solbergs regjering og studioleder hos Halogen.

GOD STEMNING: Stortingsrepresentant og leder av Utenriks- og forsvarskomiteen Ine Marie Eriksen Søreide fra Høyre. Christer Kjellesvig, direktør i Knowit og ansvarlig for Arendalsuka. Kjell Terje Ringdal, som er en av Norges fremste eksperter på retorikk, førstelektor på fra Høgskolen Kristiania. Her i forbindelse med Knowit arrangementet «Onsdagskveld hos Knowit» hvor selskapet har satt viktige samfunnsaktuelle tema på agendaen gjennom vinteren for å varme opp til Arendalsuka. Foto: Knowit

 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Christer Kjellesvig
Director at Knowit
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen