Knowit er Google Cloud Premier Partner

Publisert 08 mar 2023

Knowit har vist et høyt nivå av kompetanse og suksess når det gjelder distribusjon av Google Cloud-produkter og -løsninger til våre kunder i Norden. Vi er glade for å kunngjøre at vi nå har blitt anerkjent som Google Cloud Premier Partner.

Å oppnå Premier Partner-nivå med Google Cloud er et skritt på veien i arbeidet vårt med å veilede bedrifter og organisasjoner gjennom deres skyreise. Med over 50 Google Cloud Professional-sertifiserte skyarkitekter og dataingeniører, vet vi hvordan du kan få Google Cloud til å fungere best for deg og din bedrift.

Det styrkede partnerskapet med Google Cloud betyr at vi nå har tilgang til en rekke partnerressurser, opplæring og nye produktplaner. Dette gjør oss i stand til å muliggjøre innovasjon for våre kunder og sørge for kompetanse innen de nyeste teknologistandardene. Gjennom fortsatt tett samarbeid med Google Cloud kan vi støtte bedrifter og organisasjoner på deres reise til å bli skyklare.

Som strategisk partner for alle de ledende skytjenestene i markedet, kan vi styrke kundenes konkurransefortrinn ved å hjelpe dem med å velge den skyplattformen og tjenestene som best passer deres behov og strategi.

Vi hjelper deg å finne nøkkelen til og benytte deg av det fulle potensialet i økosystemet av tjenester på flere skyplattformer. Basert på dine forretningsbehov kan teamet vårt hjelpe deg med å velge den plattformen og tjenestene som passer best for strategien din og gir deg bærekraftige forretningsfordeler.

Våre løsninger dekker hele skyreisen, fra forretningstransformasjon gjennom migrasjoner og skybaserte DevOps-team til drift av skybaserte programmer som håndteres 24/7.

Til toppen