Knowit Experience henter utvikler-profil fra Admincontrol

Publisert 21 jan 2022

Antony Allen er noe så sjeldent som utdannet musikkomponist og senior .Net utvikler. Nå er han klar for nye utfordringer i kundeopplevelsesbyrået Knowit Experience. – Gleder meg til å utvikle løsninger som er bra for mennesker og bra for business, sier han.

Etter å ha jobbet som senior .Net utvikler i teknologiselskapet Admincontrol, som skaper digitale løsninger for beslutningstakere, har Antony valgt å bevege seg tilbake til byråverden.

– Jeg hadde hørt mye bra om Knowit Experience. Allerede i intervjuprosessen oppdaget jeg at dette var en plass hvor jeg kom til å trives, både sosialt og faglig. Jeg ble møtt av folk som virkelig brant for faget. Ikke minst er det spennende å komme til et miljø som driver problemløsning med et genuint tverrfaglig fokus, der flere faglige perspektiv er med på å forme løsningen, sier Antony Allen, senior .Net-utvikler i Knowit Experience.

Antony Allen har tidligere jobbet for selskaper som Sopra Steria, Experis Ciber og Santander Consumer Bank.

I 2015 startet Antony et prosjekt som senere ble lansert som Nutriculate. Her skapte han en digital ernæringsplattform for behandling av kroniske sykdommer.

– Dette startet med grunnlag av egen forskning og algoritmer. Ved å kombinere min lidenskap for ernæring med min erfaring som utvikler, opprettet jeg en digital plattform

for sporing av ernæringsinnhold, beregning av forbruk og dynamiske endringsforslag til brukeren, forteller Antony.

Med ny rolle i Knowit Experience kommer han til å jobbe sammen med over 200 andre utviklere, designere, strateger, analytikere og markedsførere. Fagleder for teknologi Erik Skaug er veldig godt fornøyd med å ha fått Allen med på laget.

– Vi har hatt en fin vekst de siste årene, og er utrolig godt fornøyde med å ha fått en sterk senior utvikler og løsningsarkitekt som Antony med på laget. Antony er en sterk fagperson med fokus på asynkrone løsninger, ytelse, sikkerhet og komplekse løsninger, og sklir rett inn i utviklermiljøet her hos oss, sier Erik.

Antony har også sin egen blogg, der han skriver om programmeringsspråk og ny teknologi, se http://blog.antonyallen.com/

LURER DU PÅ OM VI KAN HJELPE DEG?
Jan Edbo
Avdelingsdirektør Knowit Experience Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen