Knowit Experience vokser i Danmark

Publisert 14 des 2021

Det danske designbyrået 1508 og det teknologitunge søsterselskapet Strømlin blir en del av Knowit-familien. Med sammenslåingen legger vi virkelig press på ambisjonen vår om å bli Danmarks ledende experience-byrå.

Som ledende i Norden på tjenester innen teknologisk drevet kommunikasjon og tjenesteutvikling, får Knowit Experience med denne avtalen en vesentlig mer slagkraftig tilstedeværelse i Danmark, og særlig København.

Fusjonen med det strategiske designbyrået 1508 og det kreative tech-byrået Strømlin gjør at Knowit Experience nå teller omlag 140 digitale konsulenter som spesialiserer seg på å skape førsteklasses kundeopplevelser i krysningspunktet mellom strategi, kreativitet og teknologi. Sammen skaper vi et ekte kraftsenter innen digitalisering og utvikling av digitale produkter og tjenester.

Fellesskap med forretningspotensial

Når vi fusjonerer med de dyktige folkene i 1508 og Strømlin, er det fordi vi ser to veldrevne selskap som deler vår ambisjon om å skape kundeopplevelser av høyeste kvalitet – forankret i gode, riktige verdier og en inkluderende og attraktiv arbeidskultur.

1508 og Strømlin passer perfekt inn i verdi- og kulturfellesskapet som vi setter så høyt i Knowit Experience. Vi får 50 nye, hamrende dyktige design- og tech-kolleger som utvider vårt sett med kompetanse og gir oss en enda sterkere tilstedeværelse i København. Og så får vi også mange nye, spennende kunder og innovative prosjekter som gjør Knowit Experience til en enda mer attraktiv arbeidsplass.

Hos Knowit tenker vi stort ved å støtte entreprenørskap og autonomi i alle våre forretningsenheter. Vi tror at fremtidens digitaliseringsprosjekter krever smidige og skalerbare oppsett. Derfor ligger det en enorm styrke i å kunne tilby våre kunder nære, lokale samarbeid, men samtidig kunne trekke på et enormt nettverk av 4000 dyktige kolleger i hele Knowit-konsernet, dersom prosjektet krever det.

Dette er bare begynnelsen. Med andre ord er målet for fremtiden at vi skal fortsette å vokse – både organisk og gjennom ytterligere oppkjøp i Danmark.

Nå må det bare være nyttår snart så vi kan komme i gang!

Les pressemeldingen fra vår danske virksomhet

Avtalen om oppkjøpet av 1508 og Strømlin er signert 14. desember 2021 og forventes formelt gjennomført innen utgangen av året.

Til toppen