Knowit Experience vokser kraftig

Publisert 08 jan 2018

Knowit Experience er nå 250 ansatte i Norge. 1 av 7 av disse startet i 2017.

Digitalbyrået Knowit Experience har spesialisert seg på målrettet digitalt nærvær og brukeropplevelser via nett, mobil og sosiale medier, og hjelper stadig nye virksomheter å nå sine forretningskritiske mål.

Store oppdrag og nye kunder krever flere hoder, og byrået vet hva de ser etter.

- Vi er opptatt av å få inn profiler som har en lidenskap, og som ønsker å drive frem innsikt, innovasjon og samfunnsutvikling. Mange har lang erfaring, men det er også viktig for oss å ansette de beste talentene, sier leder i Knowit Experience, Fredrik Ekerhovd.

I 2017 rundet digitalbyrået 250 norske ansatte – 34 flere enn ved starten av året. Knowit Experience har i Norge sine kontorer i Oslo og Bergen – og veksten fordeler seg likt i de to byene. Totalt teller byrået 600 ansatte i Norden – hovedsakelig Norge, Sverige og Finland.

- Hva er fokusområdene og satsningsområdene til Knowit Experience fremover?

- Veldig mange av kundene våre er inne i omfattende digitalisering- og endringsprosesser som krever stor bredde i kompetanse. Vi ansetter de som er gode på brukeropplevelse, teknologi, kommunikasjon og marketing, forteller Ekerhovd. 

Thea Basthus Nilsen er en av de nyansatte i byrået. Hun startet nylig som Senior service designer på Oslo-kontoret.
- Jeg valgte Knowit fordi det virket som et godt sted å jobbe, med fint miljø, dyktige folk, en bra filosofi og mange spennende, tverrfaglige muligheter, sier hun.

Basthus Nilsen har jobbet med tjenestedesign for blant annet NSB, BaneNor, Oppland Fylkeskommune, Veidekke og Ruter.

- Nå gleder meg til å bidra til å lage gode, helhetlige og brukervennlige tjenester for Knowits kunder, forteller Basthus Nilsen.

Knowit Experience er et av tre forretningsområder i konsulentselskapet Knowit. Knowit totalt opplever også stor vekst. I høst rundet byrået 2000 ansatte, fordelt på 23 kontorer i seks land.

Blant de nyansatte i Norge er følgende personer (bildet): Kari Skjold, Magnus Lund, Simen André Hansen, Jonas Thire, Tom Christensen, Line Holtskog, Benjamin Chellaram, Caroline Grimstad, Dyre Ekeberg Schjerve, Thea Basthus Nilsen, Alf Hammerseth, Miriam Strandquist, Kristin Fjalestad, Sigurd Wahl, Lana Vu, Kristoffer Berge, Lars Liverød, Dejan Caric, Malin Samuelsson, Sondre Dyvik, Anniken Carson Engesvik, Ørjan Sveen, Emilie Kreyberg og Per August Krämer.

Til toppen