Knowit med spesialisering i Microsoft Cloud Security

Publisert 09 jun 2023

Ettersom etterspørselen etter skytjenester øker, utvides samtidig målområdet for cybersikkerhetstrusler. Derfor er vi stolte over å kunngjøre at vi har oppnådd spesialiseringen Microsoft Cloud Security.

Spesialiseringen Microsoft Cloud Security fremhever vår ekspertise i å designe og administrere sikre skyløsninger ved bruk av Microsoft-teknologier og sikre de høyeste standardene for databeskyttelse og cybersikkerhet.


Anerkjennelsen bekrefter vår evne til å møte utviklende cybersikkerhetsutfordringer og levere robuste sikkerhetsløsninger til våre kunder i Norden. Knowit utmerker seg innen identitets- og tilgangsadministrasjon, trusselbeskyttelse, informasjonsbeskyttelse og sikkerhetsadministrasjon, og gir organisasjoner mulighet til å omfavne skyteknologier på en sikker måte.


Knowits oppnåelse av Microsoft Cloud Security-spesialiseringen styrker vår posisjon som en pålitelig teknologipartner, og gir organisasjoner mulighet til å omfavne skyen på en sikker måte og nå sine digitale transformasjonsmål.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Kristoffer Gudmundsen
CEO, Knowit Solutions Amende
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen