«Knowit partnernettverk» i gang med samlinger: Møttes hos Knowit på toppen av byen!

Publisert 13 sep 2022

Knowit sitt partnernettverk møttes nylig til et fagseminar i Knowit sine nye lokaler på Tullinløkka. Gjennom pandemien har Knowit bygget et digitalt forum for kontakter og relasjoner, som for andre gang ble gjennomført fysisk. Det ble faglige diskusjoner, sosialt samvær og underholdning med flott vær, der hele 70 nøkkelpersoner fra bransjen møttes til faglig og sosialt påfyll.

Knowit benyttet Covid-19 tiden aktiv til å bygge et digitalt forum for kontakter og relasjoner innen bransjen. Disse partnersamlingene har blitt gjennomført digitalt på teams med jevne mellomrom gjennom hele Covid-perioden i 2020, 2021 og starten av 2022. Nå var tidspunktet kommet for faktisk å møtes fysisk igjen.


Knowit sitt hovedkontor i Norge ligger sentralt i Universitetsgata 7 i Oslo sentrum.

Solid vekst i Norge for Knowit

I Norge bidrar Knowit til flere samfunnsendrende tjenester gjennom etableringen og forvaltning av flere nasjonale it-prosjekter. Videre jobber man nært sammen med partnernettverket i en rekke ulike store, mellomstore og små prosjekter i privat og offentlig sektor. På nettverkssamlingen deltok egne ansatte og gode samarbeidspartnere i mange av de ulike prosjektene.


Snorre Finanger introduserer kveldens artist Andrea Chiarini, «Candyboy». ‘For en gitarist’, var de unisone tilbakemeldingene.


Flott stemning

Denne gangen gikk arrangementet av stabelen i strålende sol på Knowit sin flotte takterrasse i 11. etasje. Herfra kan du se hele sentrum, Oslo rådhus, innseilingen til Oslo havn og Slottet, samt opp til Holmenkollen. Den italienske gitaristen Andrea Chiarini med base i Italia, bedre kjent som «Candyboy», satte tonen og skapte et godt anslag for kvelden med en rekke kjente klassiske gitarlåter.

– Ja, endelig hadde vi muligheten til å flytte vårt populære treff til et fysisk arrangement – hvor vi faktisk møttes. Det var utrolig hyggelig og nyttig, sier Snorre Finanger som er primus motor for fagseminarene i regi av Knowit. Til daglig sentral i Knowit Dataess, men i denne sammenheng som arrangør for hele Knowit.

– Gjennom å ha møtes jevnlig digitalt i Covid-19-tiden har vi blitt bedre kjent med aktører som vi er i dialog med, samarbeider med eller ønsker å lære mer av. Nå var tiden komme for å møtes fysisk, sier Snorre Finanger.


Flott utsikt fra terrassen i 11. etasje i Knowit bygningen i Oslo.


Felles syn på å skape verdi for kundene

Knowit fortsetter å styrke seg i Norge, der ca 900 av totalt 3 800 ansatte befinner seg. Med stor interesse for mennesker og fag, står innovative og bærekraftige løsninger i sentrum for arbeidet som gjøres i Knowit.

Partnernettverket og fagseminarene har gjort det mulig for deltakerne å bli kjent på tvers av mange små, mellomstore og store virksomheter. Det bidrar til dialog om muligheter og utvikling for deltakerne, så vel som for Knowit.

– Vi jobber hardt og har derigjennom også mye fellestrekk i verdisynet med å skape verdi og gode løsninger for kunder. Her har både vi som jobber i Knowit og deltakerne på fagseminaret mye felles, understreker Finanger.


Snorre Finanger setter tonen og introduserer programmet for kvelden.


Bredde i team

– Det å fremme mangfold i leveranse hos kunde på tvers av kjønn, etnisitet, alder og erfaring er viktig. All forskning viser at mangfold slår homogen og ekskluderende tenkning, sier Finanger. Vi ser at vi gjennom partnernettverket blir enda bedre kjent og derigjennom også kan levere bedre tilbud sammen, når det åpner seg muligheter for det.

– Det betyr at vi sikrer gode konsulenter og team som kan tilbys kunder uavhengig av logo og profil. I samarbeidene som etableres sikres alle lik rett til innsyn og påvirkning på avtalen gjennom gode kundeteam som etableres, understreker Snorre Finanger. Sist, men ikke minst, vi tar beslutninger i denne typen prosjekter i fellesskap.


Fagseminar bidrar til at vi blir bedre kjent

– Gjennom partnerseminarene ser vi at vi blir bedre kjent så vel som å ha det hyggelig sammen og videreutvikle oss faglig. Videre har vi fokus på «gøy faktor» som vel er en av de viktigste driverne for suksess i næringslivet. Det hadde vi på fagseminaret på terrassen denne gangen, og flere seminarer kommer fremover, avslutter en engasjert Snorre Finanger.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Snorre Finanger
CEO Knowit Dataess Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen