Knowit samler inn til UNHCRs arbeid i Ukraina

Publisert 04 mar 2022 Knowit heart UNHCR

Vi starter nå en innsamling for å støtte Ukraina gjennom UNHCR, der våre kolleger, partnere og venner kan bidra i arbeidet som pågår under krisen. Vi begynner innsamlingen med å donere 500 000 SEK.

Situasjonen i Ukraina berører oss alle. Vi tenker på dem som befinner seg i krisens sentrum og vil vise vår støtte til folket, til partnere og eksterne samarbeidspartnere og kolleger i Ukraina.  

I følge UNHCR er nå 1 million mennesker på flukt fra krigen, og flere ventes å flykte. UNHCR leder og koordinerer arbeidet med å gi mennesker beskyttelse, tak over hodet og nødhjelp. Som nøkkelpartner velger vi å støtte deres arbeid ytterligere gjennom å starte en innsamling der kolleger, kunder, partnere og venner også kan bidra.   

Innsamlingen er åpen hele mars måned, og i denne perioden støtter også Akelius Foundation UNHCR gjennom å doble alle bidrag som gjennomføres til UNHCR Sverige. Fra Knowit gir vi en første donasjon på 500 000 SEK (omtrent 456 400 NOK). 

- Vi ser et stort engasjement hos alle våre kolleger, der en rekke initativ har blitt startet lokalt for å støtte Ukraina. Med denne innsamlingen vil vi også gi muligheten til å gjøre et felles bidrag til UNHCR og de ukrainske innbyggerne som nå er på flukt. Vi støtter FN i deres arbeid for å skape fredelige, rettferdige og inkluderende samfunn, sier Per Wallentin, konsernsjef i Knowit.  

Bidra til vår innsamling og det arbeidet som UNHCR gjennomfører. Sammen gjør vi en forskjell! 
https://min.sverigeforunhcr.se/en/fundraisers/knowit-for-ukraine  

Bli kontaktet
Christina Johansson
Head of Communications
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen