Knowit tildeles pris som Årets Rookie av Denodo

Publisert 31 okt 2023

På Denodo Partner Summit 2023 i Barcelona ble Knowit kåret til Årets Rookie for eksepsjonell bruk av Denodo-plattformens teknologi.

- Gjennom virtualisering av data har vi sammen med våre kunder demonstrert at det går an å bygge en moderne dataarkitektur med høy forretningsverdi langt mere effektivt enn tilsvarende for tradisjonelle datavarehus. Det er derfor svært gledelig å motta denne prisen fra Denodo, som en anerkjennelse på vår satsning på moderne dataplattformer, sier Dag Vidar Olsen, Head of Data Engineering & Information Management i Knowit.

 

Denodo er en datavirtualiseringsplattform som gjør det enklere og sikrere for kunder å tilgjengeliggjøre data i sanntid for alle virksomheter. Virksomheten vil kunne utnytte dataintegrasjon, administrasjon og leveringstjenester til å muliggjøre selvbetjent BI, avansert analyse, hybrid/multicloud-integrasjon og bedriftsdatatjenester.

 

- De senere årene har vist viktigheten av moderne dataarkitekturer for å støtte nye måter å jobbe på og tilegne seg innsikt fra data. Gjennom Knowits strategiske partnerskap med Denodo gjør vi det mulig for kunder å modernisere sin dataarkitektur for skystøtte, selvbetjent BI og datavitenskap på en rask, sikker og effektiv måte. Vi er veldig stolte over at Denodo tildeler oss denne prisen, og gjennom det anerkjenner vår rolle som ledende systemintegrator i Norden, sier Ingvar Larsson, administrerende direktør i Knowit.

 

Denodo Technologies' administrerende direktør, Angel Vina, begrunner bakgrunnen for at Knowit ble tildelt prisen:

 

"Vårt partnernettverk er en sentral del av Denodes virksomhet. Det er sammen med våre partnere at vi skaper nye muligheter for våre kunder. Derfor er det med stor glede vi presenterer Knowit som "Årets Rookie". Knowit har tatt i bruk den nyeste Denodo-teknologien for sine kunder på en eksepsjonell måte."

 

* Bildet fra venstre Raynald Bouchet (Denodo), Dag Vidar Olsen (Knowit), Jolanda Geijer (Denodo) og Dan Jacobsson (Knowit).

 

Om Denodo

Denodo er ledende innen datahåndtering. Den prisbelønte Denodo-plattformen er den ledende plattformen for dataintegrasjon, administrasjon og levering. Plattformen bruker en logisk tilnærming for å muliggjøre selvbetjent BI, datavitenskap, hybrid/multicloud-dataintegrasjon og bedriftsdatatjenester. For mer informasjon, kontakt Denodo her.

 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Ingvar Larsson
CEO Knowit Decision Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Dag Vidar Olsen
Head of Data Engineering & Information Management Knowit Decision
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen