Knowit styrker sitt tjenestetilbud med datterselskapet Quest

Publisert 17 aug 2021

Knowit utvider sitt seniorkonsulent tilbud med datterselskapet Quest. Erik Amundrud, CEO i Knowit Solutions, forteller at Knowit har stor tro på å bygge autonome enheter, der vi kan ivareta høy kvalitet og hvor du som ansatt ha mulighet til å være med å forme selskapet du jobber i. Samtidig vil du kunne gjøre dette i trygge rammer av et større konsern, og dermed bruke de muligheter og fordeler dette gir. Vi ønsker Knowit Quest og deres ledere Anita og Christian, velkommen inn i selskapet!

Denne høsten styrker Knowit sitt tjenestetilbud i Oslo gjennom det nystartede datterselskapet Knowit Quest.

Knowit har knyttet til seg nye viktige medarbeidere, Christian Martinsen og Anita Kraft Sahlgaard, som skal bygge Knowit Quest. De ønsker å ha med seg dyktige folk som ser sin rolle som konsulent som like viktig som sin teknologiske kompetanse. Samtidig er det viktig at man ser verdien av å jobbe med utvikling på moderne teknologiplattformer og med moderne metodikker.

- Siden vi er i oppstart er vår Quest å ansette engasjerte og flinke seniorkonsulenter med bakgrunn som utviklere og arkitekter, gjerne med erfaring, eller ønske om å bli team- eller techlead. I Knowit har vi mange kunder og avtaler der det vil være behov for akkurat denne type kompetanse. Det er også ønskelig at konsulentene ønsker å jobbe samfunnsnyttig og verdibasert, fordi vi mener at dette vil legge grunnlaget for løsninger som på sikt vil gi større helhetlige samfunnsfordeler, forteller Anita.


Hvem er Knowit Quest?

Knowit Quest er et lite, autonomt selskap – men en del av et stort og trygt Knowit-konsern.

- Vi har jobbet tett med Knowit i mange år. Vi valgte å begynne her fordi vi har stor tro på de verdiene Knowit står for, og de muligheter det kan gi for både oss og våre nye kollegaer. Vi tror på å bygge et Knowit Quest med en flat og transparent kultur hvor vi sammen skal bygge et solid team av gode konsulenter, sier Christian.

Fokuset til Knowit Quest ligger på seniorkompetanse innen utvikling og arkitektur. Smidig metodikk, DevOps og Cloud står i sentrum. De ønsker å bruke sin kompetanse og erfaring i store digitaliseringsprosjekter hos oppdragsgivere som trenger dyktige folk for å levere på sine visjoner og forventninger. 

- Mange av våre kunder, både innenfor offentlig og privat sektor har samfunnsnytte og bærekraft høyt på agendaen – det tror vi på. 


Menneskene bak Knowit Quest

Både Christian og Anita har jobbet hele sitt yrkesaktive liv i IT-bransjen. 

Anita har erfaring fra software-bransjen hvor hun har vært konsulent, produkteier og  leder i både store og små selskaper. Anita har nok en forkjærlighet for å jobbe med mennesker fremfor koding og produkter, så de siste 10 årene har hun jobbet med å matche dyktige it-folk med gode arbeids- eller oppdragsgivere. Hun er opptatt av å finne den gode hverdagen for folk, liker å bli godt kjent med både egne folk og kunder og tror på at gode relasjoner står seg både i gode og litt dårligere dager. 

Christian har mer enn 25 års erfaring fra salg, ledelse og forretningsutvikling fra store og mindre IT-selskaper. Har jobbet med konsulenttjenester i de siste 15 årene og er levende opptatt av å bygge broer mellom forretning og IT, med fokus på mennesker og relasjoner. Han jobber hver dag med å skape den beste arbeidsplassen mulig for kollegaer i en kombinasjon av faglig og menneskelig utvikling.

Christian og Anita setter mennesker og fag i sentrum, og hos Knowit Quest vil man få en unik sjanse til å være med på å forme selskap og kultur. Selskapet ser nå etter seniorkonsulenter som ønsker en meningsfylt og utviklende hverdag, og som ønsker å bli en bedre utgave av seg selv. 

-Dersom du brenner for ditt potensiale, skal vi være der for å hjelpe deg til å bli det beste du kan bli. Dette er det vi brenner for, forteller Anita og Christian. 

Selskapet sitt ønske om å jobbe samfunnsnyttig og bærekraftig komplementerer Knowits verdier og gjør Knowit Quest til et fint tilskudd i Knowit familien. Vi ønsker Quest, med Anita, Christian og alle potensiell konsulentkandidater velkommen! 

Ta kontakt med Anita eller Christian dersom dere har spørsmål eller dersom du ønsker å bli en del av deres teamTil toppen