Styrker moderne arbeidsplasser – Knowit får betegnelsen Microsoft Solutions Partner for Modern Work

Publisert 26 sep 2023

I fjor forbedret Microsoft partnerprogrammet sitt og erstattet partnerstatusene Gold og Silver med seks spesifikke betegnelser som gjør partnernes kompetanse tydeligere for kundene. Modern Work er Knowits femte Microsoft Solutions Partner-betegnelse og kompletterer selskapets eksisterende partnerbetegnelser Security, Data & AI (Azure), Infrastructure (Azure) og Digital & App Innovation (Azure).

Den digitale hverdagen har endret arbeidslivet. Dagens arbeidstakere forventer å kunne jobbe sikkert overalt fra enhver enhet, og verdsetter oppgaver hvor de kan bruke moderne digitale verktøy og løsninger. Microsofts Modern Workplace-løsninger skaper mer produktive og fornøyde medarbeidere i organisasjonen, med sømløs kommunikasjon og samarbeid på tvers av lokaliteter og plattformer, samtidig som sikkerheten og integriteten til systemer og data ivaretas.

Som Microsoft Solutions Partner har Knowit inngående kunnskap om Microsofts produkt- og tjenesteportefølje. Dermed kan vi hjelpe kundene med å utnytte det fulle potensialet som ligger i disse verktøyene, for å øke produktiviteten, effektivisere prosessene og skape vekst. At vi har oppnådd partnerbetegnelsen Modern Work, er en bekreftelse på at vi har vært en viktig støttespiller for organisasjoner i den digitale omstillingen til en arbeidshverdag der fleksibilitet, samarbeid og bærekraft står i fokus.

- Vi fortsetter å utvide og utvikle samarbeidet med Microsoft. Neste steg er å oppnå Solutions Partner-betegnelsen for Business Applications og bli en av svært få skypartnere i Norden som har alle de seks partnerbetegnelsene. Vi er en sterk Microsoft-partner som også har bred kompetanse innen området forretningsapplikasjoner, og vi forventer at dette vil bli en realitet senere i år, sier Stefan Andersson Nystedt, Nordic Business Alliance Lead for Microsoft.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Kristoffer Gudmundsen
CEO, Knowit Solutions Amende
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen