Nå skjer det! Knowit + Creuna går sammen om å lage de beste kundeopplevelsene

Publisert 03 des 2020 Knowit-kollegor

Nå er ventetiden over og vi jobber formelt sammen om å levere de beste tjenestene. Les her hva vi har ventet på og hva som skjer i tiden fremover.

22. oktober ble det kjent at Knowit kjøper opp Creuna. Med oppkjøpet utgjør Knowit Experience totalt 900 ansatte i Norden, hvorav 200 av disse jobber i Oslo. Etter 22. oktober var det knyttet stor spenning til det å begynne samarbeidet med nye kollegaer, men som følge av det norske lovverket var begge selskaper pliktige til å avvente samarbeidet frem til Konkurransetilsynet hadde behandlet søknaden om oppkjøp.

Søknaden ble godkjent og vi kunne sprette champagnen for å innlede det formelle samarbeidet. Dette startet tirsdag 1. desember og vi er nå i full gang med å samkjøre alle prosesser for å fullbyrde påstanden om å være det mest komplette datadrevne kundeopplevelsesbyrået.

For alle KXOs kunder er dette gode nyheter. Når alle ressursene blir samlet i det utvidete selskapet vil kundene våre ha tilgang til et av landets ledende fagmiljøer på merkevare, design og konseptutvikling. Denne kompetansen gjør at vi kan levere enda flere kreative og kundefokuserte brukeropplevelser, i tillegg til at vi får større kapasitet og fleksibilitet på bla. teknologiutvikling. En vil møte det samme teamet man har vært vant til å jobbe med, men vil antakelig også få møte nye, flinke folk som vil bidra til å gjøre prosjektet enda mer robust. 

Både Knowit og Creuna er byråer med kundeopplevelse som kjerneleveranse. Vi har overlappende, men også utfyllende kompetanse, og vil forsvare posisjonen som Norges mest komplette kundeopplevelsesbyrå etter sammenslåingen.

Vi gleder oss i tiden som kommer og jobber som vanlig på spreng for å levere kvalitetsrike og unike kundeopplevelser til alle våre eksisterende og nye kunder.

Vil du lese mer om bakgrunnen for oppkjøpet, se her.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Til toppen