Per Wallentin møtte det viktige Norge i Arendalsuka

Publisert 23 aug 2022

Et veldig nyttig døgn! Det var fantastisk å se hva Knowit-teamet i Norge hadde gjort for å markere selskapet så godt i Arendalsuka. Det er konklusjonen til konsernsjef Per Wallentin etter besøket i Arendalsuka i Sør-Norge fra torsdag til fredag. Gjennom dagen fikk han møte kunder, ansatte og mange viktige relasjoner i norsk næringsliv, politikk og organisasjonsliv.

Veldig nyttig besøk

– Dette var virkelig nyttig, sa Per Wallentin til Knowit teamet før retur til Sverige. Jeg har vært i Almedalsveckan mange ganger, men aldri besøkt den norske versjonen, Arendalsuka.


Arendalsuka skal være en årlig nasjonal arena hvor aktører innenfor politikk, samfunns- og næringsliv møter hverandre og folk, for debatt og utforming av politikk for nåtid og framtid. Arrangementet er partipolitisk uavhengig, og har som mål å styrke troen på politikk og politisk debatt – samt samarbeid mellom næringsliv, organisasjonsliv, stat og de politiske aktørene. Arendalsuka vil på denne måten bidra til å styrke kraften i det norske demokratiet.


Arendalsuka har vært en suksess

Ved nær 1.800 arrangementer har Arendalsuka, som første gang ble gjennomført i 2012, vært en kjempesuksess for arrangøren i år. Knowit hadde to egne arrangementer som begge var fullsatt av tilhørere.

 

Per Wallentin møtte blant annet Bjørn Erik Thon, som har vært sjef for Datatilsynet i en årrekker. Han ble nylig utnevnt av kongen i statsråd til stillingen som Likestillings- og diskrimineringsombud i Norge.

 

Spennende runde på byen

- Det var blant annet lagt opp en imponerende runde på byen sammen med Paul Chaffey, sier Per Wallentin. Han har vært statssekretær i 8 år i den forrige regjeringen samt vært sjef for Abelia i Norge som blant annet organiserer IT- og teknologibedriftene.


- På noen timer føler jeg nesten at jeg fikk møte hele det viktige Norge. Jeg ble introdusert for en rekke sentrale ledere som er viktig for Knowit, samt ledere i organisasjoner og mange av de mest sentrale politikerne i Norge, sier Per Wallentin.


Imponert over Knowit teamet i Arendal

- Det var også utrolig hyggelig å møte Knowit teamet i Arendal. De hadde planlagt vår deltakelse i Arendalsuka sammen med et team fra Oslo, samt nøkkelpersoner i ulike deler av Knowit - organisasjonen. Dette var inspirerende og jeg gleder meg allerede til neste års Arendalsuka, avslutter Wallentin.

Til toppen