Onsdagskveld hos Knowit - Digitalisering, sårbarhet og valg i Norge

Publisert 02 mar 2023

Det er krig i Europa og aldri før har det vært mer sentralt å se digitalisering i et samfunnsmessig perspektiv. Knowit inviterer igjen til et spennende kveldsseminar med fokus på Krig i Europa: Digitalisering, sårbarhet og valg i Norge.

Vi følger opp suksessen fra Arendalsuka og fra seminaret i desember. Denne gangen retter vi fokus mot valget - IT, sikkerhet og sårbarhet i Norge. Vi spør om hvordan manipulering av valget kan unngås. Videre retter vi fokus mot kampen om sannheten og de gode meningsmålingene. Alle er forhold hvor den digitale utviklingen og de digitale byggeklossene spiller en helt sentral rolle.

Spennende seminar

- Knowit er en aktiv samfunnsaktør og har gode erfaringer fra å ta tak i viktige samfunnsmessige spørsmål knyttet til digitalisering og sårbarhet, sier Christer Kjellesvig, CEO i Knowit. Onsdagskveldens vert er som vanlig, Paul Chaffey, tidligere statssekretær i 8 år i Erna Solberg regjeringen, og i dag studioleder i Halogen.


De spennende foredragsholderne som kommer er tidligere utenriks- og forsvarsminister Ine Marie Eriksen Søreide, forsker hos Forsvarets Forsningsinstitutt, Lea Bjørgul, ekspert på retorikk, Kjell Terje Ringdal, ekspert på meningsmålinger, Johannes Berg, og forfatter, Tarjei Skirbekk.

Strategiske byggeklosser

- Nå med et Europa i krig er det enda viktigere å se at de byggeklossene vi utvikler blir satt inn i et stort samfunnsmessig perspektiv, sier Christer Kjellesvig.

Knowit har det siste året markert seg med solid deltakelse på Arendalsuka, og tilsvarende planlegges for uke 33 i år. I Knowit sine lokaler i Arendal planlegges det igjen for gjennomføring av flere interessante arrangementer i perioden 14.-18. august.

- Derfor har det vært spennende å bygge en bro mellom Arendalsuka i fjor og i år, ved å invitere til noen arrangement her hos Knowit i Universitetetsgata 1 gjennom det siste året, sier Christer Kjellesvig. Vi gleder oss til onsdag 29. mars kl. 17.30-20.00.

Velkommen til seminar hos Knowit! Mer om programmet og påmelding.

 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Christer Kjellesvig
Director at Knowit
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen