Sammen med Microsoft arrangerer vi et seminar om hvordan ta steget til Microsoft Dynamics 365 på en trygg, effektiv og kostnadsbesparende måte

Publisert 05 des 2022

På Discover Workshop-seminaret med Microsoft ønsker Knowit å presentere RI-HUB, den digitale reisen for kunder som ønsker å ta steget til Microsoft Dynamics 365.

Flere opererer med unødvendig risiko

Et betydelig antall virksomheter benytter eldre ERP-løsninger. Flere av disse løsningene er ikke supportert og virksomhetene opererer derfor med risiko for at løsningen ikke vil dekke virksomhetskritiske behov og lovpålagte krav. Virksomhetene kan oppleve det som utfordrende å ta det teknologiske løftet til Microsoft Dynamics 365 løsning i skyen. Det fremstår som krevende både med tanke på kostnader og ikke minst egen innsats.

Knowit ønsker å tilby virksomheter som ønsker et plattformløft en enklere og tryggere reise. Med RI-HUB kommer kundene vesentlig raskere og mer kostnadseffektivt opp på Microsoft Dynamics 365.

I tillegg fokuserer Knowit på hvordan kundene kan utnytte den nye moderne plattformen, slik at kundene raskt kan oppnå gevinster ved å gå over til en skybasert løsning med Microsoft Dynamics og løpende utnytte de nye mulighetene som kommer i løsningen.

Sammen med Microsoft arrangeres Discover Workshop-seminar

Hvordan ta steget til Microsoft Dynamics 365 på en trygg, effektiv og kostnadsbesparende måte?

Seminaret arrangeres 25. januar i Microsofts lokaler i Dronning Eufemias gate 71.

Vi ønsker deg velkommen til seminar! Du kan melde deg på her.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Øyvind Myrstad
CEO Knowit Insight Business Solution

Til toppen