Satser helhetlig på netthandel

Publisert 09 sep 2021

– Gjennom oppkjøpet av Creuna utvider Knowit Experience sitt tjenestetilbud, og tar kraftig sats for å kunne bistå netthandelskunder i alle deler av virksomheten.

Det sier ny leder for netthandel i Knowit Experience, Christoffer Endresen.
Knowit har i flere år har styrket seg innen netthandel i Norden, bl.a. i samarbeid med Optimizely. Bakgrunnen for satsingen er utviklingen av nye forretningsmodeller i flere bransjer og en økende etterspørsel etter større variasjon på plattform og teknologi.

– Gjennom å utvide og forsterke vårt netthandelstilbud styrker vi oss innen et tjenesteområde der vi allerede leverer solide tall, sier Endresen.

Etter oppkjøpet av Creuna dekker Knowit Experience alle kritiske leveranseområder som er nødvendige for å levere helhetlige tjenester til både tradisjonelle netthandelsbedrifter og virksomheter som satser på netthandel som følge av endringer i markedet og i kundeforventninger.

– Vi kan tilby støtte til alle deler av virksomheten – fra strategi og forretningsmodeller, innsikt og konsept, til tekniske løsninger, analyse og agil implementering, sier Endresen.

Netthandelsteknologien er i en rivende utvikling. Derfor utvider Knowit Experience også det teknologiske tjenestetilbudet innen netthandel.

– Det vi ser er at våre kunder i økende grad etterspør komponentdrevet plattformer som understøttes av MACH-arkitektur (mikrotjenester, APIer, Cloud og Headless), og at front-end teknologi som JAMstack vil bli viktig fremover. Her vil vi styrker vår kompetanse.

For å kunne møte etterspørselen gjør Knowit Experience et krafttak for å rekruttere mer kompetanse med fokus på disse tekniske rammeverkene.

– Vi mener at det å styrke oss på nisjeleverandører ved siden av å være best på de store plattformene, gjør oss til en enda mer attraktiv leverandør innen digital handel og for ambisiøse netthandelsbedrifter.

Å styrke kompetansen for å følge det teknologiske skiftet i etterspørselen er en viktig del av satsingen, men like viktig er det å kombinere det med vår kompetanse på design, brukeropplevelse, digital markedsføring, men også systemarkitektur og analyse.

Det er her Knowit Experience sitter på en gullgruve etter sammenslåingen med Creuna, mener Endresen:
 – Det å jobbe med en integrert tilnærming hvor vi kombinerer alle våre relevante fagkompetanser for å bistå netthandelskunder med alle ledd av virksomheten, er det som gir våre kunder en ekstra verdi og som skiller oss sterkest fra konkurrentene, avslutter han.

Sitter du på denne kompetansen, og kunne tenke deg å være med på å forme satsingen? Vi trenger blant annet strategisk rådgiver, løsningsarkitekt og Tech Lead. Vi høres!

LURER DU PÅ OM VI KAN HJELPE DEG?
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen