Eksperter på B2C og B2B netthandel

Knowit har utviklet netthandelsløsninger som millioner av mennesker bruker hver dag. Med vår brede kompetanse og lange erfaring, støtter våre løsningsarkitekter, strategiske rådgivere og forretningsutviklere store og små netthandelsaktører med å bygge og utvikle løsninger som skaper magi på nett. I tett samarbeid med våre kunder skaper vi de beste resultatene.

Moderne teknologi

Våre eksperter er genuint opptatt og interessert i teknologi, og er alltid oppdatert på de nyeste trendene. Den siste tiden har vi sett tydelige endringer innen netthandelsteknologi og -arkitektur, hvor markedet beveger seg fra robuste suiteløsninger til mer komponent drevne plattformer. Vi ser mye mer av composable eCommerce, og mikrotjenester, API-er, Cloud og Headless arkitektur, også kjent som MACH-arkitektur. Dette er vi godt kjent med i Knowit, og i kombinasjon med bredde- og dybdekomeptanse på feltet, vil vi alltid levere de beste løsningene for dine behov, og gi kundene våre både fleksibilitet og trygghet.

Digitale handelsplattformer for fremtiden

Knowit samarbeider med de aller beste! Vi er plattformagnostiske i den forstand at vi samarbeider med flere partnere og er opptatt av å velge løsninger etter behov for både nåtiden og fremtiden. Vår partnerstrategi sikrer at vi kan tilby de beste verktøyene og løsningene som finnes på markedet innen digitale kundeopplevelser.

Andre relevante samarbeidspartnere

Det å skape de aller beste kundeopplevelsene krever mer enn bare en god netthandelsplattform. Netthandel bør integreres i hele den tekniske arkitekturen, og i de strategiske beslutningene. I knowit har vi både kompetansen og erfaringen som trengs for å ta de riktige valgene teknisk og strategisk, og for å implementere det på en effektiv og bærekraftig måte.

Analyse og innsikt

I Knowit er vi stolte av å ha et av Norges sterkeste miljøer innen analyse, og våre rådgivere gir deg beslutningsgrunnlaget du trenger for å ta de gode avgjørelsene. Med de riktige analyseverktøyene og et godt oppsette av målinger, hjelper vi kunder i alle størrelser og bransjer med å blant annet avdekke hvilke typer markedsføring som vil være mest effektiv og lønnsom, og hvilke endringer som bør gjøres i nettbutikken.

Digital markedsføring og CRM

Digital markedsføring handler om å følge kundene dine sømløst gjennom alle kanaler ved å bruke data og innsikt. Vi hjelper deg å utnytte dine data best mulig for å gi deg de rette forutsetningene slik at vi sammen kan skape de beste opplevelsene for dine kunder på nett.

UX- og UI-design

Design handler om å skape magi mellom mennesker, produkter og tjenester. Selve brukeropplevelsen er ofte avgjørende for hvorvidt kunden liker, bruker og gjenbruker tjenesten din. Det er derfor avgjørende å legge litt ekstra kjærlighet i å forstå hvordan målgruppen din tenker, føler og handler, og det står våre designere klare til å hjelpe deg med.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Til toppen