Totalleverandør av tjenester

Netthandel utvikler seg i stor fart, og det stilles hele tiden høyere krav til løsninger som dekker kundenes behov. Da er det ikke rart at fokus på brukere og kontinuerlig optimalisering av produktet er der du ønsker å legge innsatsen. For å lykkes med netthandel gjelder det å se helheten, og samtidig ha evnen til å sette sammen riktige komponenter som gir verdi i alle ledd av kundereisen. Når en også må ha oversikt over produkter, løsninger, rammeverk og hvilke tilbydere som finnes innenfor netthandel, kan være svært tidkrevende for mange. Det er derfor vi i Knowit Experience legger vekt på en sømløs integresjon mellom tjenestetilbudet vårt innen netthandel, slik at du som kunde kan ha fokus på det som er viktig for deg. Vi tilbyr alt fra strategi og innsikt, konsept og analyse, agil implementering, samt optimalisering og videreutvikling. Dette gjør at Knowit Experience kan tilby det bredeste tilbudet i markedet fremover.

Spesialist

Mange kunder ønsker robuste suiteløsninger som Optimizely eller Magento, men vi ser også et økende behov for komponentdrevne plattformer som understøttes av MACH-arkitektur. MACH står for mikrotjenester, API-er, Cloud og Headless. Vi gjennomfører høsten 2021 en stor satsing på dette området, og vil bli først og best i klassen. Kombinasjonen av bredde- og dybdekompetanse innen netthandel gir deg som kunde en fleksibilitet og trygghet på at vi alltid vil levere de beste løsningene som passer ditt behov.

Er netthandel relevant for meg?

Netthandel blir ofte betraktet som kjøp og salg av fysiske produkter på nett – eksempelvis klær, elektronikk, sportsartikler etc. Men netthandel er jo langt mer enn dette! Stort sett alle transaksjoner på nettet kan ansees som netthandel – det innebefatter bl.a. kjøp av programvare, apper, rådgivning eller andre tjenester. Teknologien gir mange muligheter – ofte også der en tenker at det ikke handler om netthandel. Vi i Knowit har solid kompetanse innen netthandelsteknologier og erfaring fra ulike bransjer, og kan derfor gi råd om hvilke valg du bør ta fremover.

Partneren

Uavhengig om du står ovenfor en investering i netthandel, om du allerede har en netthandelsløsning, men ønsker en mer stabil og relevant plattform, eller om du rett og slett er på utkikk etter en proaktiv partner som er i stand til å utvikle virksomheten gjennom hele kundereisen. I Knowit Experience vil du finne en datadreven partner som kan lytte, analysere, veilede og utføre tjenester innen netthandel ut fra dine premisser og ditt behov.

LURER DU PÅ OM VI KAN HJELPE DEG?
Lars-Erik Austad
Commercial Director Knowit Experience Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen