Avansert analyse

Utnytt dataenes fulle potensial, og få svar på viktige spørsmål om virksomhetens fremtid. Hvilke utfordringer står vi overfor? Hvilke muligheter finnes? Baser beslutningene på riktig grunnlag. Vi har lang erfaring med avansert analyse og kan skape merverdi av dataene.

Visualisering av data

Strever du med å forstå, håndtere og presentere dataene på en begripelig måte? Vi kan hjelpe deg med å visualisere dataene, slik at de blir lettere å forstå for alle i organisasjonen. Når alle har samme syn på hvordan dataene skal tolkes, blir retningen tydeligere og drivkraften i arbeidet mer effektiv.

Business improvement

Hva vet du om virksomheten? Vet du hvilken kunde som er mest verdifull? Vet du hva de største risikoene er? Hvilke økonomiske faktorer er avgjørende for å kunne styre virksomheten i riktig retning? Informasjonen ligger der, det gjelder bare å ta vare på den!

Data management

Er dataene kvalitetssikret og riktige? Med Data Warehouse og Master Data Management får du kontroll over dataene. I datalageret samler du inn, vasker og sikrer maksimal kvalitet på dataene fra flere ulike kildesystemer, før de brukes i en business intelligence-applikasjon for videre analyser av virksomheten.

AI og maskininnlæring

Kunstig intelligens (AI) er ikke lenger noe som tilhører fremtiden, men er her allerede. Ved å bruke algoritmer for gjenkjenning av mønstre og beregningsinnlæring kan vi lære maskinene å utføre ulike arbeidsoppgaver og lage maskiner med intelligent atferd. Med lærende miljøer der maskin og menneske lærer og utvikles av hverandre, åpner det seg mange muligheter. 

Robotic Process Automation (RPA)

Ved å automatisere arbeidsoppgaver som ellers ville blitt utført av kontorpersonale, oppnår man ikke bare kostnadsbesparelser, men også økt kapasitet og kvalitet. Robotic Process Automation (RPA) gir personalet mulighet til å utvikle seg innen andre sentrale arbeidsområder.

Big data

Hvordan skal dataene lagres, brukes og analyseres slik at informasjonssikkerheten og personvernet overholdes i tråd med gjeldende lover? Vi gir deg riktig veiledning til både analyseverktøyene og modellene, slik at du kan utforske dine big data og gjøre dem om til kunnskap.

Opplæring i plattformer og verktøy

Vi tilbyr kundetilpasset opplæring i alle våre partnerverktøy. Det gjelder kurs i både SAS og Wherescape, og vi er den eneste sertifiserte opplæringspartneren på Tableau. Du kan også få opplæring i skyplattformen Snowflake og i alle BI-produktene til Microsoft.

Våre samarbeidspartnere

Vi samarbeider med en rekke partnere for å kunne tilby deg de beste verktøyene og plattformene på markedet. Les gjerne mer om våre samarbeidspartnere.

 

  • SAS Institute
  • Snowflake
  • Tableau
  • Wherescape
  • Microsoft
  • Qlik
  • Oracle
  • Informatica
  • IBM
Til toppen