Two persons on a bench

SAS Institute

Knowit tilbyr tilpasset opplæring i SAS. Kursene består av en kombinasjon av lærerstyrt gjennomgang og praktiske øvelser.

People around round table

Tableau

Knowit er Tableaus sertifiserte opplæringspartner, med godkjente instruktører. Vi tilbyr kursene nedenfor, men ved behov kan vi også skreddersy opplæring for nettopp din bedrift. 

Tableau Desktop I: Fundamentals
Todagerskurs. Lær grunnprinsippene i Tableau Desktop.

Tableau Desktop II: Intermediate
Todagers fortsettelseskurs.

Tableau Accelerated
Tredagerskurs. Et kombinert kurs med Fundamentals og Intermediate i et høyere studietempo.

WhereScape logo

WhereScape

I samarbeid med WhereScape gjør Knowit utviklingsarbeidet raskere og enklere gjennom automatisering av datalager, rask utvikling, standardisering av programkode og dokumentasjon.

Verktøyet er revolusjonerende og på fremmarsj i Europa. Kundene opplever at utviklingen av datalagrene effektiviseres, og kan dermed hente ut data med veldokumentert kode på omtrent halve tiden.

Knowit er WhereScapes største samarbeidspartner i Norden, og kan tilby sertifiserte konsulenter, rådgivning og demonstrasjon av verktøyene.

Snowflake logo

Snowflake

Snowflake er markedets eneste skyplattform for data warehouse-løsninger som fra grunnen av er utviklet for å utnytte alle skyfordeler. Med Snowflake er det enkelt å samle inn, analysere og få innsikt i dataene dine. Snowflake gjør også dataene tilgjengelige for de brukerne, konsumentene og systemene som trenger dem.

Knowit er Snowflakes største samarbeidspartner i Sverige, og har erfaring med implementering i skyen og migrering til Snowflake.

 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Ingvar Larsson
CEO Knowit Decision Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen