Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

STILLING

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Fullstack-utvikler

OSLO

Del via e-post

Her i Knowit Experience blir du en del av et ledende fagmiljø i skjæringspunktet mellom digital teknologi og visuell utforming. Du vil kunne jobbe både som utleid konsulent i kundestyrte prosjekter eller prosjekter der vi setter sammen våre egne tverrfaglige team. Vi jobber med flere av landets største merkevarer - uansett hvordan du foretrekker å jobbe har vi garantert et spennende kundeprosjekt som passer dine ønsker! Vårt fokus er alltid det samme: spennende prosjekter for våre ansatte gir fornøyde kunder.

Som vår nye fullstack utvikler tenker vi at du har:

  • En relevant bachelor- eller mastergrad.
  • Minst tre års erfaring som applikasjonsutvikler, fortrinnsvis i Kotlin, Java eller .NET.
  • Praktisk erfaring med React og Typescript. Erfaring med andre rammeverk som Vue.js, Node.js og Next.js er jo også en fordel, men ikke noe krav.
  • Tro på, og erfaring med, smidig testdrevet utviklingsmetodikk.

Det viktigste for oss er at du er en nysgjerrig og løsningsorientert utvikler. En som er trygg og erfaren nok til å bygge tillit hos kunder og kollegaer. Du har kompetansen og autoriteten som skal til for å ta ansvar for kvalitet, sikkerhet og etterlevelse av standarder i prosjekter.

Hva kan vi tilby som vi tenker er viktig for deg:

I Knowit Experience har vi et sterkt tverrfaglig miljø med høye ambisjoner. Vi har fokus på fagutvikling både kollektivt og individuelt, med mengder av muligheter. Vi har et eget akademi, individuelle kompetansebudsjett, rekrutteringsbonus og ingen tidsbegrensning på faglig utvikling.

Vi holder til i helt nye og flotte lokaler i Oslo sentrum, og vi gir deg muligheten til å jobbe med noen av landets største merkevarer i Nordens største digitalbyrå (innen utvikling, design, digital markedsføring, merkevare og digital transformasjon).

Knowit Experience er en del av et stort konsern, men vi er autonome og har stor selvbestemmelsesrett. Dette er en rød tråd helt fra selskapsnivå til teamnivå og videre til deg. Vi er opptatt av at du skal trives og strekker oss langt i å gi deg en arbeidsdag du gleder deg til.

Vi har gode forsikrings- og pensjonsordninger og kan tilby to ulike lønnsmodeller. Er du trygghetssøkende får du fastlønn. Ønsker du å ta litt mer risiko selv kan du også få en provisjonsbasert modell med garantilønn dersom du ikke er i oppdrag. Passer din kompetanse og erfaring med stillingsannonsen, vil det ikke være noe problem å finne oppdrag. I tillegg har vi andre personalgoder som telefon, internett, hodetelefoner, PC/Mac, databriller og årlig helsesjekk.

Høres det interessant ut?

Da tar du kontakt med oss. Vi trenger ingen lang søknad. Vi trenger bare nok informasjon til å vurdere din erfaringsbakgrunn. Det holder med en CV eller en LinkedIn-profil. Er du ikke helt sikker på om du ønsker å flytte på deg, så tar vi likevel gjerne en uformell prat med deg om mulighetene hos oss. I så fall tar du kontakt med Anita Nygård (90 82 86 83 | anita.nygard@knowit.no) eller Petter El Fakiri (92 22 53 32 | petter.fakiri@knowit.no).

Relaterte stillinger