Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

STILLING

SOFTWARE DEVELOPMENT & ARCHITECTURE

Vi søker fullstack, frontend og backendutviklere

STAVANGER

Hos oss får du jobbe med noen av de flinkeste utviklerne i byen. Vi er ikke størst, men har et svært kompetent fagmiljø. Utviklere velger oss fordi vi har den beste fagsatsingen, "best på fag"!

Del via e-post

Trives du i konsulentrollen og er opptatt av faglig utvikling? Vil du bli en del av et sterkt fagmiljø innen systemutvikling?

Knowit Stavanger vokser og trenger flere dyktige kollegaer. Vi opplever stor etterspørsel fra våre kunder og ellers i markedet. Akkurat nå er det stor rift etter fullstack, frontend og backend utviklere. Vårt fagmiljø består av erfarne og dedikerte systemutviklere innen Java og .NET teknologi. Knowit er brennende opptatt av faglig utvikling noe som gjenspeiler vår målsetning: "Vi skal bli best på fag".

Vår ekspertise og fagfelt består av applikasjon/mobilutvikling, arkitektur, infrastruktur, IT-drift, prosessutvikling, DevOps, integrasjoner, AWS/MS Azure, webteknologier, moderne frontend-rammeverk som HTML5, CSS, JavaScript, React m.fl.

Hos oss får du jobbe med noen de mest spennende kundene og prosjektene i Stavanger-regionen. Knowit har rammeavtaler med flere av de største selskapene innen olje & gass, finans, telekommunikasjon, energi, samferdsel, offentlig sektor m.fl. I Knowit jobber og samarbeider vi tett mellom kontorene og fagmiljøene. Dette gjør at våre teknologer får være med på de største og mest innovative IT-prosjektene i Norge og Norden.

Vi har moderne lokaler helt i sjøkanten i Jåttåvågen, med kanskje byens beste utsikt. Her kan vi tilby et godt sosialt miljø og gode fasiliteter. Selv om vi er en del av stort selskap, har vi stor grad av lokalt selvstyre. Det betyr at vi har stor takhøyde, fokus på fleksibilitet og tillit, uformelt arbeidsmiljø, flat ledelsesstruktur og korte beslutningsveier.

Ønskede kvalifikasjoner og kompetanse vi ser etter:

Minimum 3 års erfaring med systemutvikling

Behersker norsk og engelsk meget godt (både muntlig og skriftlig)

Erfaring fra ett eller flere programmeringsspråk som f.eks. Java/Kotlin, C#, F#, Scala, Python, Go, LISP, Clojure, Haskell, etc.

I tillegg er vi opptatt av myke ferdigheter som samarbeidsevne, læringsevne og at du har konsulent-genet.

Du må ha egenskaper utover det å være en god programmerer ved å bygge relasjoner og levere det som gir mest verdi for kunden til enhver tid.

Vi verdsetter at du ser viktigheten av å dele din kompetanse og kunnskap samt at du ønsker å bidra i vårt sterke fagmiljø, som blant annet består av faggrupper, Knowit Academy, fagturer og seminarer/konferanser.

Vi tilbyr:

Konkurransedyktige betingelser inkl. reiseforsikring, gode pensjonsordninger, uførepensjon, ulykkesforsikring, sykdomsforsikring, gruppelivsforsikring og yrkesskadeforsikring.

Egen utviklingskonto for å være i spissen av den teknologiske utviklingen.

Et tverrfaglig og godt arbeidsmiljø der man jobber i team på tvers av ulike fagdisipliner.

Dyktige kollegaer og et aktivt fagmiljø på tvers av teknologier.

Muligheter for å jobbe på prosjekter i samarbeid med kollegaer fra andre byer.

Gode karrieremuligheter.

Stort fokus på kompetanseutvikling, ansatt-drevet faglig utvikling i arbeidstiden, med blant annet personlig karriereplanlegging, utenlandske og norske konferanser/fagturer, faggrupper, fagdag hver måned, Knowit Academy og kurs.

Om Knowit

Knowit er et konsulentselskap som skaper unike verdier for kundene sine ved å tilby digitale, grenseoverskridende løsninger i tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions. Det som skiller oss fra andre konsulentselskaper er vår evne til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT. I Knowit jobber det 3800 medarbeidere fordelt på 14 kontorer i Sverige, fem i Norge, og et i hvert av landene: Danmark, Finland og Tyskland. Morselskapet Knowit AB er notert på den nordiske børsen i Stockholm.

Høres dette interessant ut? 

Ta kontakt med avdelingsleder Jarle Sjøthun.

E-post: jarsjo@knowit.no

Telefon: 415 50 292

Relaterte stillinger