Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Velkommen til Knowits kontor i Ålesund

I hjertet av Ålesund, i det moderne bygget Pir, finner du Knowits kontorer. Med sin sentrale beliggenhet er vi i knutepunktet for kreativitet og innovasjon i regionen.

Selv om vi er et lite team hos Knowit i Ålesund, representerer vi et bredt spekter av tverrfaglig ekspertise. Vårt team inkluderer spesialister innen design, brukeropplevelse, markedsføring, strategi, prosjektledelse, samt front-end og back-end utvikling. Denne mangfoldigheten i kompetanse gjør oss unikt posisjonert til å håndtere komplekse og utfordrende prosjekter. 

Vi er stolte av å jobbe med store nasjonale kunder som BankID, Vy og Fjordkraft. Våre prosjekter spenner fra å utvikle robuste digitale løsninger til å skape engasjerende brukeropplevelser. 

Våre lokaler i det ikoniske Pir-bygget er mer enn bare et arbeidssted; de er nøye utformet for å være en kilde til inspirasjon og kreativ utfoldelse. I disse moderne og innbydende omgivelsene er vi en integrert del av et større coworking-miljø, som naturlig fremmer samarbeid og idéutveksling. Dette dynamiske fellesskapet beriker oss med et mangfold av sosiale og faglige arrangementer, som ikke bare styrker våre profesjonelle ferdigheter, men også bygger sterke, varige relasjoner mellom kollegaer og bransjefolk.

Kontorgang
Kontorplass

På dette kontoret finner du følgende Knowit-selskaper: