Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Velkommen til Knowits kontor i Stavanger

Ytterst ved sjøen i Jåttåvågen ligger vårt Stavanger-kontor. Med plassering rett i sjøkanten har vi nydelig fjordutsikt med ryfylkefjellene som bakgrunn. Dette bidrar til en inspirerende arbeidsplass som fremmer kreativitet og energi.

·     Her finner du eksperter med spisskompetanse og lang erfaring innen systemutvikling (fullstack, frontend og backendutviklere), prosjektledelse/agile coach og digital synlighet. Våre konsulenter hjelper våre kunder med å skape verdiskapende og innovative løsninger. 

Vi har kontorer i moderne og attraktive lokaler helt i sjøkanten ved fjorden. Kontorene er helt nyinnredet og gir høy trivsel. Vi har fleksible arbeidsstasjoner med egne soner for sittegrupper og kaffedrøs. I fellesområdet for hele bygget finner vi egen betjent kaffebar, fussball og shuffleboard. I tillegg har vi en egen arcade spillmaskin på kontoret med alle tenkelige retrospill gjennom tidene!   

Vi har uformelt og trivelig miljø både på og utenfor arbeidstid. Etter jobb treffes vi og spiller i E-sport bedriftsliga, eget padeltennis lag og brettspill. Ellers går vi ofte ut og benytter oss av Stavanger sine kulinariske tilbud, arrangerer sommerfester, julebord med partner og jul i Kongeparken med familien. Årets høydepunkt er fagtur til utlandet på høsten.    

Espen Tjønneland, virksomhetsleder Knowit Stavanger

På dette kontoret finner du følgende Knowit-selskaper:

På dette kontoret finner du følgende Knowit-selskaper: