Utfordringen

Ledelsen i Malling & Co ville utforske sine digitale muligheter, inkludert intelligent automasjon muliggjort ved anvendelse av RPA teknologi. Malling & Co så etter nye muligheter for å jobbe smartere, og Knowit ble invitert til å bistå med å effektivisere arbeidet med leverandørfakturaer.

Løsningen

Knowit ble engasjert for å pilotere og demonstrere potensialet ved intelligent automasjon og utviklet fakturaroboten Alfred. Utviklet med programvaren UiPath, Alfred er i stand til å håndtere leverandørfakturaer i samme system som hans menneskelige kollegaer.

Nå gå arbeidet med leverandørfakturaer mye raskere. I tillegg kommer synergieffektene ved at våre kunnskapsmedarbeidere kan bruke tid på det de brenner for – å skape verdi for kundene, og ikke arbeid med fakturaer.

Martin Mehus, Økonomidirektør

Resultatet

Som et første steg håndterer nå roboten Alfred 50 % av inngående faktura som tilsvarer over 20.000 faktura i året. Nå bruker økonomimedarbeiderne tiden bedre og skaper mer verdi for Malling. ROI på disse prosjektene er attraktive og under 6 måneder.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Ole Kristian Haug
Head of Automation and Data Analytics
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen