Jobbsøking gjort gøy

Det er alltid stor etterspørsel etter de mest kompetente hodene innen utvikling, design, analyse og rådgivning. Samtidig oppleves ofte rekrutteringsprosesser som standardiserte og lite engasjerende, og krever ofte mye innsats fra søkeren.

Knowit Experience ønsket å gjøre rekruttering mer lettbent og gøy, og samtidig gi søkeren et godt førsteinntrykk av selskapet. Selve søkeprosessen bidro også til fortelle om en inkluderende og fleksibel arbeidsplass.

Søkeren tar kontrollen

Løsningen ble søknadsspillet «Apply or Die», inspirert av dataspill-universet fra 80-tallet. Målet var å senke terskelen for å sende inn en søknad og samtidig la søkeren bli mer kjent med oss.

Ved å implementere en spillifisert løsning i en ellers konvensjonell og standardisert søknadsprosess, gir løsningen søkeren muligheten til å ta kontrollen og aktivt delta i sin egen prosess. Ved å transformere noe som vanligvis oppleves som standardisert og kjedelig til noe mer lystbetont og lekent. Vi har utviklet en innovativ løsning som gir fordeler både for søkeren og for Knowit Experience som oppdragsgiver.

En innsiktsdrevet prosess

Apply or Die er et komplett prosjekt som startet med innsiktsarbeid, workshops og intervjuer. Dette ledet videre til konseptutvikling, prototyping og brukertesting. Fokus på en helhetlig brukeropplevelse, inkludering og sikker håndtering og lagring av persondata har vært en gjennomgående prioritet.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Til toppen