Utfordringen

Dale of Norway ønsket en ny og moderne nettbutikk mot privatkunder som var integrert med deres plattform for produksjon og økonomi, nemlig Jeeves ERP (Enterprise Resource Planning).

Fra før hadde Dale of Norway en nettbutikk på en aldrende plattform, og hovedutfordringen med denne var at den ikke var integrert med Jeeves. Det førte til store mengder manuelt arbeid da de skulle overføre data.

Løsningen

Vi fikk i oppdrag av Dale of Norway å lage ny B2C (business to consumer) nettbutikk som var integrert med ERP. Nettbutikken skulle selge til privatkunder på det norske, europeiske og amerikanske markedet. For å oppnå dette har løsningen mulighet for flere språk, den kan motta betaling på ulike valuta og støtter forskjellige frakt- og betalingsleverandører parallelt.

I samarbeid med svenske Jeeves var en stor del av oppdraget å lage en skreddersydd toveis integrasjon mellom Jeeves ERP og nettbutikken for å fjerne behovet for manuelt arbeid.

Resultatet

Den nye nettbutikken er lansert, og Dale of Norway mottar en jevn strøm av ordre fra Norge, Europa og USA.

All data om varer, priser, lagerstatus og ordre som tidligere måtte overføres manuelt flyter nå automatisk mellom nettbutikken og ERP-systemet.

Til toppen