De Historiske slet med en utdatert nettløsning med store begrensninger, både når det gjaldt brukeropplevelse, responstid og visuell fremtoning – i tillegg til begrensninger mht administrering og vedlikehold. Nettsiden var ikke responsiv eller mobiltilpasset, noe som ga høyt frafall blant besøkende på siden.

Gjennom en tverrfaglig tilnærming har Knowit Experience laget en helt ny og moderne digital tilstedeværelse for De Historiske Hotel & spisesteder.

I samarbeid med kunden designet vi en helt ny innholdsstruktur og brukeropplevelse (UX) for De Historiske, med en helt ny og oppdatert visuell profil tilpasset alle digitale flater.

Kundens digitale tilstedeværelse har også blitt utvidet, med større fokus på destinasjoner.

En sentral del av prosjektet har vært innholdsutvikling og optimalisering av søk og SEO-arbeider. Knowit har også utarbeidet helt nye tekster - både på destinasjon, opplevelser, hotell og restaurant - for den nye nettsiden.

Parallelt med design- og innholdsarbeider har Knowit Experience stått for teknisk utvikling, inkludert enkel integrasjon mot to ulike bookingsystemer.

I forbindelse med lansering av den nye siden er det også igangsatt et prosjekt med digital markedsføring gjennom Hubspot.

Til toppen