Dette er HjemJobbHjem

Samarbeid mellom Kolumbus, Bysykkelen, Statens vegvesen, kommunene Stavanger, Sandnes, Sola, og Rogaland fylkeskommune. Målet er å få folk til å velge kollektivt, sykle eller gå til jobb. Knowit har fulgt prosjektet fra starten med bygging av merkevaren, strategi, identitet og kommunikasjonskonseptet «pusterom i hverdagen».

Nettsted

hjemjobbhjem.no forklarer konseptet til bedrifter og lar dem søke på å bli en del av ordningen. De ansatte skal få hjelp til å komme i gang og bruke tilbudet. Bedriftene kan selv styre sine tilganger for de ansatte.

Identitet

Logoen stiger opp og frem med friske naturgrønne farger. Bildene og filmen viser hverdagsreiser for å vise alt det fine som skjer når du reiser til og fra jobb uten å ha hendene på rattet.

«I den oppstartsfasen som HjemJobbHjem fortsatt befinner seg, jobber vi mye med å automatisere og digitalisere ulike arbeidsprosesser slik at vi kan effektivisere tiden både internt i vårt lille team og for våre kontaktpersoner i de ulike bedriftene vi jobber med. Samtidig må vi ivareta svært gode brukeropplevelser for alle parter. Til dette bruker vi Knowit. Det er utfordrende og krevende når det står på, men gir mye bedre løsninger på lang sikt». Espen Strand Henriksen, HjemJobbHjem

Prisvinnende

Knowit tok tre priser i Sterk Reklame 2016 -  sølv i «grafisk design, digitale flater», bronse i åpen klasse og diplom i kategorien «kampanje».

Til toppen