Leken og uformell personlighet

Ønsket om å bryte med bransjens konvensjonelle tilnærming og kategorispråk har vært retningsgivende for hele arbeidsprosessen. Like viktig som å fremstå som en ny og annerledes aktør, har det vært å vise hvordan vi kan tilføre brukerne mer verdi og skape bedre brukeropplevelser. Sammen med Askeladden & Co har vi derfor jobbet mye for å spisse et helhetlig konsept som markedet raskt kan se verdien av.

Det er derfor en tydelig sammenheng mellom navn, det visuelle og merkevareløftet. Petrus som egennavn hinter til en kjæledyrverden og skaper grobunn for en åpen og uformell personlighet. Det visuelle utrykket er varmt, samtidig som enkelheten i bestillingsløsninger, illustrasjoner og piktogrammer skal støtte opp under den samme personligheten i brukeropplevelsen. Dessuten understreker foto og utsnitt på en leken måte hvordan vi alltid har fokus på hund og katt. 

En fokusert merkevare

Petrus er et resultat av arbeid i et tverrfaglig team bestående av rådgivere, designere og kreatører fra Knowit (tidligere Creuna) – og partnere, daglig leder, markedsførere og utviklere fra Askeladden & Co. På denne måten har vi kunnet utvikle forretningsstrategi, tjenestespekter og kommunikasjon parallelt. Nettopp for å skape en tydelig og fokusert merkevare.

For Petrus er en aktør det skal være lett å bli kjent med og forholde seg til. Hele merkevaren, herunder også tjenestespekteret, skal alltid være basert på et tydelig kundeløfte: «Vi lover å gjøre alt for at din hund og katt skal ha det bra». Også oppsummert i slagordet «Fullt fokus på ditt dyr».

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Til toppen