Utfordring

Privatmegleren stilte seg spørsmålet: Hva kan vi gjøre for å forenkle boligkjøpsprosessen? Dybdeintervjuer av folk på boligjakt – og av folk som nettopp hadde vært på boligjakt – avslørte at 3 av 4 sliter med å få oversikt over boligene de vurderer og med å sette dem opp mot hverandre. Flere brukte et Excel-regneark for å sammenligne dem.

Løsning

Sammen med PrivatMegleren har Knowit laget en app for Android og iOS, som også fungerer på nettbrett og iPad, hvor boligkjøpere henter boligannonsene de vurderer og setter dem sammen i en liste. De kan blant annet sammenligne og rangere kostnader, fasiliteter, standard og nabolag, og de kan også gi sine egne vurderinger som er med å vekte totalkarakteren per bolig. I tillegg kan de registrere sin egen bolig og følge prisutviklingen over tid.

Resultat

Resultatet er et etterlengtet og brukervennlig produkt som sammenligner, rangerer og kommer med anbefalinger basert på boligkjøperens preferanser. Mitt boligkjøp gjør det enkelt å få oversikt og gjør boligkjøperne tryggere til å ta et riktig valg.

Vi har tidligere laget et lignende produkt for boligselgere. Les kundehistorien om Mitt boligsalg.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen