Utfordringen

For de fleste av oss er kjøp og salg av bolig en sjelden anledning- og kanskje det mest dyrebare man kan kjøpe eller selge for penger gjennom livet, og prosessen betyr mye.  Privatmegleren ønsket at kunden deres på en effektiv måte skulle få komme enda tettere på sitt eget boligsalg. Etter å ha gjennomført et innsiktsprosjekt der vi har snakket med både meglere og hus selgere har Knowit, Privatmegleren og Websystemer laget en løsning som enkelt lar selger følge sitt eget boligsalg fra start til slutt

Løsningen

”Mitt Boligsalg” er en løsning som tar deg med gjennom hvert lille steg i forbindelse med salg av din bolig . Salgsprosessen blir synligjort fra første kontakt med PrivatMegleren - til din bolig er solgt. Du får varsler når nye dokumenter, bilder og annonser til markedsføring er tilgjengelig. Tjenesten viser deg statistikk på eksponert målgruppe, markedsføringen, boligens nabolag og du får oversikt over interessenter etter visning og kan virtuelt følge interessen for din bolig. Du følger budrunden «live» i applikasjonen eller på nettet. Mitt Boligsalg legger til rette for ryddig, oversiktlig og godt samarbeid mellom selger og megler.

Mitt Boligsalg er utviklet i samarbeid med Websystemer og Privatmegleren. Tjenesten ble tatt i bruk ved årsskiftet 2017, og er allerede svært populær blant kundene til Privatmegleren.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Mona Hvattum
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen