Utfordring

Hansa Borg Bryggerier (HBB) ville forenkle og automatisere bestillingsprosessen for utelivskundene sine. I HBB jobber de ansatte som regel fra åtte til fire på dagen, mens de typiske kundene har arbeidstid mellom åtte og fire om natten. Det gjorde den tidligere bestillingsprosessen – som foregikk via telefon, faks og e-post – utfordrende for begge parter.

– Dette er definitivt en etterlengtet og kjærkommen løsning som vil effektivisere kundenes hverdag – i tillegg til vår egen.

Lasse Eliassen, salgsdirektør uteliv i Hansa Borg Bryggerier.

Løsning

Knowit har laget en skybasert kundeportal som bygger på en mikrotjenestearkitektur. Vi har brukt Microsoft Azure-funksjonalitet for brukerhåndtering og søk, og sammen med HBBs utviklerteam har vi integrert dette opp mot deres systemer. Mikrotjenestearkitekturen gir oss høy fleksibilitet for fremtiden med tanke på videre utvidelser av portalen.

Resultat

Resultatet er en digital kundeportal som gir kundene en enklere, kjappere og bedre måte å bestille produkter på. I tillegg til muligheten for å bestille produkter 24/7, gir portalen innsikt i bestillingshistorikk samt bedre oversikt og informasjon om aktuelle produkter de ønsker i sitt sortiment.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen