Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

NYHET

Årets dot.festival – med tverrfaglighet på agendaen

I helgen arrangerte vi dot.festival, vår helt egne Knowit-konferanse! Vi samlet Knowitere på tvers av fagdisipliner og landegrenser, og i år deltok over 100 Knowitere fra hele Norden for ny kunnskap og nye bekjentskaper. Programmet var fullspekket med innlegg om teknologi, design og strategi – i tillegg til gode samtaler, inspirasjon, latter og moro.

Logo til vår egen konferanse dot.festival

Connecting the dots 

Den 31.mai var det klart for vår årlige interne konferanse for tiende år på rad. Tidligere var konferansen rettet mot utviklere, men i år, på selve tiårsjubiléet, tok vi steget fra Knowit Developer Summit (KDS) til nye dot.festival: en konferanse som lar det imponerende fagmangfoldet i Knowit blomstre – eller lar oss “connect the dots”, om du vil! 

I Knowit vet vi at vi finner de beste løsningene når vi jobber sammen, utfordrer, inspirerer og lærer av hverandre. Da gjelder det å samle alle rundt samme bord, fra designere, kreatører, analytikere, markedsførere, utviklere og strateger. dot.festival 2024 lot oss gjøre nettopp det! 

dot.festival hjelper oss å sette de beste forutsetningene for et enda sterkere Knowit-team. Vi fyller verktøykassa så vi kan lage de beste løsningene for kundene våre, slik at de er rustet for fremtiden.


Fredrik Ekerhovd, CEO

Knowit Norge

Foredrag på dot.festival

Fra foredrag til silketrykk 

Konferansen ble kickstartet med vår egen kreative leder, Karen Fonk, som holdt et inspirerende innlegg om hvordan digitale omgivelser er et undervurdert, viktig og felles ansvar for oss som jobber med digitalisering. Det ble et perfekt avspark for helgens varierte og fullspekkede program, med foredrag, workshops og innlegg om teknologi, design og strategi – alt presentert av og for Knowitere.

Det var ikke bare tekniske fag som sto på agendaen; vi hadde også besøk av trykkeriet 10/10 som ordnet håndtrykket festival-merch med egen silkepresse. I pausene kunne man få alt fra t-skjorter til bærenett og capser med eget dot.festival-trykk. 10/10 stilte også med workshop hvor man kunne lære mer om silketrykk.   

Som en av ildsjelene som har vært med fra første stund, er det fantastisk å feire et 10-års jubileum der vi omfavner alle våre disipliner i Knowit. Fag og kompetansedeling er noe vi brenner for!


Jan Henrik Gundelsby, Head of Reasearch and Development

Knowit

Silketrykk av 10/10 på dot.festival

Av Knowitere, for Knowitere 

Fredag kveld ble konferansen feiret med god mat og drikke på vårt hovedkontor i Universitetsgata. I ekte dot.festival-ånd, av Knowitere og for Knowitere, var det vårt eget husband Bandit og DJ-gruppe Spinit som sørget for godt trykk på dansegulvet utover kvelden. 

Årets dot.festival er over, men vi setter snart i gang planleggingen av dot.festival 2025. Vi håper at festivalen blir enda større neste år, med mer faglig mangfold, flere deltakere, og, ikke minst, flere smil og nye idéer. 

For denne gang vil vi gi en stor takk til alle som har gjort årets dot.festival mulig. Vi gleder oss allerede til neste år! 

Amund Brandsrud

CEO

Knowit Solutions Norge