Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

PRESSEMELDING

Knowit utnevner nye ledere for forretningsområder

REGULATORISK

Fredrik Ekerhovd, som i dag leder Knowit Experience, vil ta over ansvaret for forretningsområdet Knowit Solutions i Norden. Samtidig er Kenneth Gvein ansatt som ny leder for Knowit Experience.

Fredrik Ekerhovd og Kennet Gvein

På bildet: Fredrik Ekerhovd og Kennet Gvein

Fredrik Ekerhovd har vært en del av Knowits konsernledelse siden 2016 i rollen som nordisk leder for Knowit Experience. Fredrik tar over for Åsa Holmberg, som etter ti år i Knowit og seks år som leder for Knowit Solutions har takket ja til rollen som administrerende direktør i Tyréns Group. Solutions er Knowits største forretningsområde, med rundt 1 900 konsulenter og virksomhet i alle Knowits markeder i Norden.

– Jeg har hatt gleden av å jobbe med Fredrik i konsernledelsen i flere år og er glad for at han har takket ja til å ta lederansvaret for Solutions. I Knowit Experience har Fredrik drevet en imponerende vekst og utviklet virksomheter som nå er ledende innen digitale kundeopplevelser på det nordiske markedet. Jeg er overbevist om at Fredriks sterke engasjement og lederskap vil bidra til videre utvikling i Knowit Solutions, sier Per Wallentin, administrerende direktør i Knowit AB.

Med Fredrik Ekerhovd i ny rolle som leder for Knowit Solutions, er Kenneth Gvein ansatt som ny leder for Knowit Experience. Kenneth Gvein har hatt flere roller i Knowit siden 2014, og er allerede en del av forretningsområdets ledergruppe.

– Kenneth har vært en viktig del av utviklingen av Knowit Experience, både i den operative ledelsen og som nøkkelperson i integreringen av oppkjøpene som er utført de siste årene. Kenneth har et sterkt forretningsfokus og forståelse for Experience sitt marked og er en verdsatt leder i Knowit. Det er gledelig å kunne fylle begge disse viktige rollene med intern kompetanse, sier Per Wallentin.

Endringene i konsernledelsen vil finne sted i løpet av andre kvartal.

– Knowits forretningsområder har begge allerede et tett samarbeid om strategisk retning og i kundeleveranser. Dette betyr at både Fredrik og Kenneth har dyp innsikt i driften og rollene de nå tar på seg. Jeg er sikker på at de begge vil bidra med sterkt fokus på kundene våre - og lederskap som fortsetter å tiltrekke seg både kunder og ansatte, sier Per Wallentin.

Amund Brandsrud

CEO

Knowit Solutions Norge

Lars-Erik Austad

CEO

Knowit Experience Oslo

Marianne Jacobsen

CEO

Knowit Experience Bergen