Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

NYHET

Knowit har oppnådd ny Microsoft Azure-spesialisering

Knowit er nå godkjent som "Kubernetes on Microsoft Azure" spesialist. Dette bekrefter vår kompetanse, omfattende erfaring og dokumentert ekspertise i å distribuere og administrere skyarbeidsbelastninger ved å bruke containere og Kubernetes på Microsoft Azure.

Etter hvert som organisasjoner i økende grad kjører containeriserte applikasjoner, har containerteknologier blitt essensielle i IT-strategier. Skiftet til skybaserte applikasjoner som bruker containere, DevOps-praksis og mikrotjenester er nå standard, og tilbyr skalerbarhet, fleksibilitet og rask distribusjon. Det er en sterk etterspørsel etter ekspertise i å migrere arbeidsbelastninger til skyen og utvikle nye skybaserte applikasjoner, som krever spesialiserte ferdigheter innen containerorkestrering, DevOps og mikrotjenester. Å holde seg oppdatert med utviklende verktøy, plattformer og beste praksis er avgjørende for å opprettholde et konkurransefortrinn i dette raske digitale landskapet.

Viktigheten av containeriserte applikasjoner og behovet for dyktige partnere på dette domenet er fortsatt svært relevant. Kubernetes on Azure-spesialiseringen tildeles partnere som oppfyller strenge kriterier for kundesuksess og personalkompetanse og består en tredjepartsrevisjon. Denne spesialiseringen demonstrerer Knowits ferdigheter i å utnytte Kubernetes-teknologi for å optimalisere skybaserte applikasjoner, dataadministrasjon og AI-funksjoner for klienter.

– Spesialiseringene er vanskelige å oppnå og krever mye kunnskap, erfaring og dedikasjon. Å få disse spesialiseringene er et kvalitetsstempel som sikrer våre kunder at de får toppekspertisen, sier Stefan Andersson Nystedt, Nordic Microsoft Business Alliance Lead i Knowit.

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe deg?

Ta kontakt så hører du fra oss!

Christian Martinsen

Kommersiell direktør

Knowit Norge