Om oss

Vi skaper et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon.

Kort om Knowit

Vi er digitaliseringskonsulenter som tilbyr kundene unik verdi i form av digitale og grenseoverskridende løsninger fra tre forretningsområder: Experience, Insight og Solutions.

Det som skiller oss fra andre konsulentfirmaer, er evnen til å kombinere kompetanse innen design og kommunikasjon, management consulting og IT. Vi har en kultur preget av åpenhet, forståelse av kundens virksomhet, høy spisskompetanse og vilje til kontinuerlig utvikling.

Knowit ble etablert i 1990, og har i dag rundt 2600 ansatte fordelt på 15 kontorer i Sverige, fem i Norge og to i Danmark, et i Finland og et i Tyskland. Knowit er notert på den Nordiska Börsen i Stockholm.

""

Vårt tilbud

Experience har blitt beskrevet som Nordens ledende digitalbyrå, med virksomhet i fire land. Gjennom et målrettet digitalt nærvær og berikende brukeropplevelser på nett og i sosiale medier hjelper vi bedrifter og organisasjoner å nå forretningskritiske mål.

Med nesten 300 ansatte er Insight en av de største digitale ledelseskonsulentene i Norden. Vi hjelper kundene å utvikle og styrke den kompetansen som skal til for å lykkes i fremtiden.

Solutions hjelper organisasjoner å utvikle virksomheten gjennom ulike IT-løsninger. Vi har spisskompetanse i alle deler av systemutviklingsprosessen – fra idé, arkitektur og prosjektstyring til systemutvikling, implementering, testing og sikkerhet.

""

Bærekraftarbeid

Knowits samfunnsrolle øker i en stadig mer digitalisert verden. Det blir viktigere å forstå hvordan samfunnet endres, så vi bedre kan utnytte muligheter, styre risiko og forme virksomheten. Bærekraftarbeidet er derfor noe vi legger stor vekt på.

""

Slik bidrar vi til en bærekraftig verden

Avgjørende faktorer i fremtiden blir spørsmålet om en tilkoblet verden, demografiske endringer, ressursknapphet og klimaendringer. Disse drivkreftene påvirker miljøet, samfunnsutviklingen, hvilke bedrifter arbeidstakerne foretrekker og hvordan kundene og samfunnet oppfatter oss.

""

Vår virksomhet

Ved å kombinere strategisk kompetanse med lidenskap for teknologi og kreative løsninger skaper vi digitale muligheter og langsiktig verdi. Vi leverer prosjekter som bidrar til samfunnsutviklingen, og som involverer det menneskelige aspektet når det gjelder brukervennlighet og personvern. En viktig del av hverdagen vår er å øke kundenes forståelse av hvordan digitalisering kan bidra til en sirkulær økonomi og et bedre samfunn.

""

Medarbeidere

I Knowit er gjennomsnittsalderen 40 år, og 28 % av oss er kvinner, et tall vi tar sikte på å øke. Likestilling er et viktig tema, og det er en selvfølge at vi behandler alle medarbeidere likt uansett alder, kjønn, etnisitet eller religiøs overbevisning. Vi sender regelmessig ut medarbeiderundersøkelser for å identifisere hvordan vi kan forbedre oss som arbeidsgiver.

""

Retningslinjer

For oss er det viktig å ha tydelige holdninger og rammer som utgangspunkt i vår streben etter å bli en best mulig arbeidsgiver. Derfor har vi en rekke interne regelverk som sammen med de eksterne reglene definerer rammene for virksomheten vår.

""

Vennebedrifter

Vi ønsker å dele og bidra med kunnskap, kompetanse og en hjelpende hånd til dem som trenger det. Fordi vi har mulighet til det, jobber vi frivillig og støtter forskjellige organisasjoner så godt vi kan.

""

Priser og utmerkelser

Vi blir utrolig glade og stolte når det vi bruker så mye tid og ressurser på, blir belønnet med en pris eller utmerkelse. Det gir oss ny motivasjon til å fortsette å utvikle oss og gjøre en enda bedre jobb. Det som betyr aller mest for oss, er at vi sammen med kunder og forretningspartnere kan skape bærekraftige digitale løsninger for en bedre fremtid.

Til toppen