Bli kjent med kunden og personaliser med intelligens

Ved å knytte sammen data på tvers av flere kilder og enheter får du et oversiktlig bilde av kunden. Med Saleforce Marketing Cloud kan du fange og aktivere første-, annen-, og tredjeparts data, og drive vekst ved å nå nye publikumssegmenter.

Dra nytte av kraftig kunstig intelligens for å orkestrere hver interaksjon. Lytt, tolk, og responder til kundens intensjoner, og lever personalisert kommunikasjon på en troverdig måte.

Engasjer gjennom hele kundereisen og analyser effekten

Opprett toveis sanntidsengasjement, hele veien fra bevisstgjøring til punktet hvor beslutninger tas. Utfør kontinuerlig den neste beste handlingen for hvert individ på et skalert nivå.

Mål ende-til-ende markedsføringseffekt på tvers av alle digitale kanaler og enheter ved å dra nytte av kunstig intelligens og et eksklusivt partnerskap med Google Analytics 360. Handle deretter på grunnlag av innsikten du har tilegnet deg, og lever datadrevne, personaliserte opplevelser gjennom alle stadier av en kundes relasjon med ditt varemerke.

Håndter både B2C og B2B

Uansett om kunden din er en bedrift eller en forbruker kan du benytte den samme digitale plattformen for markedsføring for å samle datakilder, personalisere i alle kanaler, engasjere i samtlige stadier av relasjonen til deres varemerke, og måle effekten av hver kampanje.

Integrerte markedsføringsverktøy

Skap en sømløs opplevelse på tvers av samtlige kontaktpunkter med integrerte markedsføringsverktøy i Salesforce Marketing Cloud:

Journey Builder

Med Journey Builder kan du bygge 1-til-1 kundereiser på tvers av alle kanaler og avdelinger. Lever personaliserte opplevelser gjennom alle steg i kundens livssyklus. Med Journey Builder kan du skape sømløse kundeopplevelser på tvers av samtlige kontaktpunkter, inkludert E-post, mobil, annonsering, salg, E-handel og service.


Email Studio

Med Email Studio kan du bygge personaliserte E-post kampanjer i en verdensledende markedsføringsplattform. Bygg smartere E-poster – fra grunnleggende markedskampanjer til sofistikerte 1-1 meldinger.

Bruk drag-and-drop for å segmentere abonnentlisten din slik at budskapet alltid er relevant for mottakeren. Filtrer millioner av profiler på sekunder, og få resultatet av utsendelsen umiddelbart. Importer, segmenter og filtrer data automatisk fra enhver kilde – slik at du kan fokusere på å skape gode kampanjer.

Audience Studio

Med Audience Studio kan du kombinere data fra samtlige kilder for å levere mer personalisert markedsføring. Få full innsikt ved å samle og fange data slik at du kan styrke kundeforholdet på tvers av alle kontaktpunkter med et kraftig Data Management System (DMP).

Med maskinlæring og kunstig intelligens kan du segmentere ditt publikum mer presist, og definere og nå publikummet mer effektivt.

Mobile Studio

Med Mobile Studio kan du enkelt opprette og sende nøye målrettede tekstmeldinger. Opprett og automatiser den ideelle mobilkampanjen med tilpassede maler for utgående og inngående SMS, påmelding til E-post kampanjer, informasjonsinnhenting og MMS. Ved å hente inn preferanser og adferd via chat meldinger og kombinere dette med eksisterende informasjon fra CRM kan du bygge komplette brukerprofiler, og deretter sende relevante tekstmeldinger for en bedre kundeopplevelse.


Social Studio

Med Social Studio kan du gjøre sosiale medier om til en digital fokusgruppe. Ved å analysere diskusjoner ved hjelp av maskinlæring og bildegjenkjenning kan du skaffe meningsfull innsikt. Deretter kan du handle basert på innsikten du har tilegnet deg uten å bytte til en annen plattform. Lytt, engasjer, og publiser med en kraftig alt-i-ett suite for sosiale medier og markedsføring.

Advertising Studio

Med Advertising Studio kan du nå publikum i den kanalen de selv foretrekker, det være seg Facebook, Google, Instagram, LinkedIn, Twitter eller YouTube. Bruk dine CRM-data for å personalisere digital markedsføring, og opprett 1-til-1 kundeopplevelser.

Datorama

Med Datorama har du ett dashboard for alle dine markedsføringsdata og kan drive ROI, hurtighet og vekst på tvers av virksomheten. Få innsikt på tvers av alle E-post, sosiale medier, annonsering og salgsplattformer.

Interaction Studio

Visualiser, mål og håndter enhver kundeinteraksjon i sanntid, og oppnå verdifullt engasjement til riktig tid, akkurat slik ditt publikum ønsker. Se alle mulige veier kunden din kan ta på kundereisen, uavhengig av kanal eller enhet. Identifiser kunder som har falt ut av kundereisen, og opprett segmenter for å fange de opp igjen.


Google Analytics 360

Med den innebygde koblingen til Google Analytics 360 kan du se hvordan nettsiden din engasjerer med innholdet ditt, og lære hva som fungerer og hva som ikke fungerer. Google har avansert maskinlæring som gir deg tilgang til kraftige verktøy for innsikt.

Pardot

Pardot er ditt beste valg for B2B markedsføring. Pardot hjelper deg å få flere leads, øke salget, bli mer produktiv – og transformere virksomheten din. Send E-post automatisk og utfør markedsføringsaktiviteter basert på triggere - inkludert tid, brukerinteraksjoner og andre parametere.

Til toppen