Bygger sømløse løsninger

Hva gjør at kundene eller brukerne av dine tjenester får en god opplevelse og vender tilbake igjen og igjen? Sømløse og personaliserte løsninger. Med Knowits tverrfaglige tilnærming har IT-arkitektene tilgang på den dataen, innsikten og designet de trenger for å lage de beste løsningene. Gjennom mikrotjenester, containerløsninger, integrasjoner og APIer bygger vi god headless-arkitektur og tilpasser språk og kode den løsningen du trenger. Våre utviklere har god erfaring med blant annet .NET/C#, PHP, JS, React/Node.js,  C/C++, HTML5 og SQL. Vårt mål er smidige kundeopplevelser og god dataarkitektur som det er enkelt å jobbe videre på.

Apputvikling

Apputvikling

Trafikk kommer i de fleste tilfeller fra mobil, og derfor designer vi alt vi lager med tanke på mobile flater først. Ofte er det i tillegg lurt å utvikle en helt egen app for å skreddersy opplevelsen til kundene. Også webløsninger kan ha stor effekt av å se ut og oppleves som en app, hvor vi da følger standardene for Progressive Web Apps (PWA). Vi har lang og solid erfaring med alt fra rådgivning rundt mobil-og appstrategi til apputvikling og tilpasning av nettsteder til mobile flater. Vi benytter blant annet React Native for å bygge apper for både iOS og Andriod.

Plattformer og publiseringsløsninger

Enkle, lekre og informative webløsninger eller avanserte selvbetjeningsløsninger? Uansett ditt behov tar vi som oftest utgangspunkt i en anerkjent publiseringsløsning som vi tilpasser det du trenger og som understøtter din merkevare og budskap. Vi har laget noen av de største webløsningene i Norden og har solid erfaring og kompetanse rundt de mest relevante publiseringsløsningene og DXPene (Digital Experience Platform) på markedet som Sanity, Relatude, Contentful, Episerver (Optimizely), Sitecore, Umbraco, Kentaico, Sitevision og Drupal. Kanskje behøver du et totalsystem med både CMS og CRM i ett, da kan Litium, Salesforce eller HubSpot være det du trenger. Uansett kan du være trygg på at vi har kompetansen til å velge riktig løsning som dere kan vokse i og er tilpasset deres behov.

Analyse, data og kunstig intelligens

Det som ser enkelt ut for kunden og brukeren består av komplekse løsninger på baksiden. Forankring av beslutninger gjennom datadrevet innsikt gjør deg langt mer nøyaktig og i mange tilfeller øker kvaliteten på dine beslutninger. Analyse og måling handler i utgangspunktet om å samle inn og analysere data for å bli bedre kjent med kundene dine, deres ønsker og behov. Basert på gode data kan kunstig intelligens (AI) og maskinlæring (ML) bidra til effektive og gode beslutninger gjennom medarbeider- og kundereisen. Ved hjelp av datainnsamling, automatisering, visualisering av nøkkeltall og innsikt, forstår vi sammenhenger og avdekker behovene til dine eksisterende og potensielle kunder. Analyseverktøy vi benytter inkluderer Google Marketing Platform, Analytics 360, Data Studio, Optimize, BigQuery, Firebase, Cloud AI, IBM Watson, Blueprism, Amazon. La oss hjelpe deg med å ta virksomheten din videre.

Cloud Develop

Planlegger du utvikling av nye applikasjoner eller nye systemer ved bruk av skytjenester? Fordelen med å starte på nytt er at du kan bygge alt på riktig måte fra starten av.

Konverteringsoptimalisering (CRO)

Pjuh, dette lange ordet. Trafikken til nettsteder og apper har aldri vært høyere. Samtidig sliter mange med å konvertere besøkende til kjøp, bestilling, registrering eller andre ønskede handlinger. Konverteringsoptimalisering handler om hvordan vi kan optimalisere nettstedet eller appen best mulig for de handlingene du ønsker at besøkende skal utføre. Hvilke alternative versjoner av innhold eller grafikk øker konverteringsfrekvensen? Gjennom metoder som webanalyse, formanalyse, heatmapping, A/B-tester, innspilling av brukersesjoner og brukertester spesialsyr vi strategier og operative rutiner som vi kan dokumentere at fungerer. Dette kaller vi konverteringsoptimalisering! 

 

Informasjonssikkerhet og personvern

Selv om løsninger for web og mobil utvikles etter beste praksis, er det viktig å jevnlig gjennomføre sikkerhetsgjennomganger av løsningene. Våre sikkerhets- og personverneksperter kan bidra med slike evalueringer. En sikkerhetsgjennomgang resulterer i en rapport som gir dere bedre forståelse for risikoer og sårbarheter i løsningen.

Karriere

Bli med på laget

Er du som oss og synes at det å jobbe med gode digitale løsninger er noe av det mest spennende å jobbe med? Knowit er et selskap der kreativitet og innovasjon gjennomsyrer alle fagområder. Enten du er løsningsarkitekt, liker front end eller back end, er DevOps eller cloud-entusiast, prosjektleder eller rådgiver, kan du gripe muligheten til å vokse mens du får flotte kolleger rundt deg som du kan lene deg på.

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen