Din bedrift

Digitalisert

Knowit Insight er et av de sterkeste kompetansemiljøene på digital transformasjon i Norden. Vi er spesialister, og hjelper våre kunder med å utvikle og forsterke egenskaper vi mener er avgjørende for fremgangsrike organisasjoner fremover.

 

Deltakere i workshop med post-it notes

Kom på offensiven igjen – ta et nettkurs og lær noe nytt!

Vi er til for å inspirere, utvikle, løse problemer, lære bort og gi faglig påfyll! Gjennom pandemien har vi levert ulike digitale nettkurs til flere selskaper som har ønsket vår bistand. Nysgjerrig? Ta en titt på kurskatalogen vår nedenfor - skreddersøm og tilpasninger for situasjon og formål gjør vi til hvert enkelt selskap.

 

Person som holder svart og brun globus

6 tiltak for kostnadskutt

Vi deler vår erfaring med noen av virkemidlene som sikrer selskapets posisjon og lønnsomhet i en periode med skiftende markedsutsikter.

Nytt partnerskap mellom ix3 og Knowit

Nytt partnerskap med ix3

Vi er opptatt av å realisere det fulle verdipotensialet fra digital transformasjon. Gjennom et nytt partnerskap med ix3 leverer vi løsninger som forbedrer kvalitet, gir innsikt og reduserer kostnader for de typiske prosjekterings- og byggeprosessene i energi, olje og gass industrien.

""

Digitale muligheter

Vi mener at teknologi og digitalisering er en av vår tids viktigste trender, og er opptatt av hvordan teknologi og innovasjon skaper økt verdi. For å hjelpe deg å se mulighetene og manøvrere i jungelen av «buzz words» har vi laget en oversikt over teknologier vi synes er spesielt spennende om dagen.

""

Program for nyutdannede

Vi tilbyr et graduateprogram rettet mot nyutdannede som ønsker seg en pang-start på karrieren. Gjennom programmet blir man godt kjent med både gjengen vår og den nye tilværelsen som konsulent. Vi har spurt årets graduates hva de gjorde før de kom til Knowit Insight og hvorfor de valgte akkurat oss. 

Cybersecurity & Law

Vi kombinerer god forretningsforståelse med dyp teknisk ekspertise innenfor IT- og informasjonssikkerhet. Vi tror det gjør at vi kan ligge et steg foran og hjelpe deg med å ta riktige forretningsmessige beslutninger.

Future Organizations

Ny teknologi, rask utvikling i kundepreferanser og krav til reguleringer gjør at virksomheter må være i stand til å respondere på endringer på en smidig måte. Fremtidens organisasjon har flatere struktur og samarbeider tettere på tvers av funksjonsområder. Det muliggjør raske beslutninger og høy innovasjonstakt.

Prosesskart som viser mulighet for automasjon og data analyse

Automation and Data Analytics

Automasjon av repetitive arbeidsoppgaver og effektiv utnyttelse av data står høyt på den digitale agenda hos dagens virksomheter. Automasjon bidrar til å effektivisere arbeidsoppgaver og frigjøre bedriftens viktigste ressurser slik at tid kan benyttes til å utføre mer verdiskapende oppgaver. Samtidig sikrer god tilgjengeliggjøring av data og effektiv utnyttelse av denne at bedriten har innsikt som gir forutsetninger for å ta gode og fremtidsrettede beslutninger.

Next Generation Operating Model

En driftsmodell er summen av prosesser, systemer og ressurser som ligger til grunn for at bedrifter skal lykkes i markedet. For å sikre en smidig overgang til en mer digital verden er det en forutsetning at oppgaver løses på en annen måte enn tidligere. Neste generasjons driftsmodell må være tilpasset et landskap av teknologiske løsninger i stadig endring i tillegg til kunders økte krav til mobilitet og konnektivet.

Våre partnere

I et marked som er i stadig utvikling mener vi at samarbeid på tvers av fagdisipliner, men også på tvers av selskap og bransjer, er essensielt for å lykkes. Mulighetene i teknologi er ubegrenset, og gjennom strategiske partnerskap jobber vi med de ledende aktørene innen automasjon, samhandling og optimalisering for å realisere maksimal verdi i våre prosjekter.

Hva vi har gjort

Vi er stolte av resultatene vi skaper sammen med kundene våre - når muligheter utforskes, digitale transformasjoner gjennomføres og vi sammen bygger fremgangsrike virksomheter for fremtiden.

Til toppen