Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

VI SKAPER LANGSIKTIGE VERDIER GJENNOM Å BYGGE OG STYRKE MERKEVARER

Fremtidens CRM-plattformer

Knowit er teknologiuavhengig, og implementerer den plattformen som passer ditt behov. Vi har blant annet kompetanse på Microsoft Dynamics 365, Salesforce og HubSpot.

Logoene til: Microsoft Dynamics, Salesforce og Hubspot

Microsoft Dynamics   

Microsoft Dynamics 365 og Power Platform lar deg kartlegge og håndtere kvalifiserte leads, automatisere prosesser og sende relevante nyhetsbrev til riktig tid. Plattformen gjør det også mulig for salgsavdelingen å inngå flere avtaler, effektivisere kundesenteret og bistå med detaljert og relevant kundeinnsikt.   

Knowits konsulenter er eksperter på de mest brukte applikasjonene innen Microsoft Dynamics-universet. Knowit er sertifisert Microsoft-partner.

Les mer om vårt partnerskap med Microsoft

Salesforce  

Salesforce er en innovativ og innholdsrik CRM-løsning, der samtlige kundeprosesser er samlet i én og samme plattform. Ved å kunne markedsføre, selge og tilby kundeservice i samme løsningen får du et 360 graders bilde av kundene dine og både kan bygge videre på gode kunderelasjoner og tiltrekke nye kunder.  

Knowit er sertifisert Salesforce-partner, og leverer alle relevante tjenester i deres produktportefølje, slik som Salesforce Sales Cloud, Salesforce Service Cloud, Salesforce Marketing Cloud, Salesforce Marketing Cloud Engagement (Pardot) og Salesforce Experience Cloud.  

Les mer om vårt partnerskap med Salesforce

HubSpot  

HubSpot er en CRM-plattform som gir deg alt du trenger for å levere førsteklasses kundeopplevelser i en fleksibel løsning. Det være verktøy for salg, markedsføring eller kundeservice. Til og med nettsiden kan du bygge her. I tillegg finnes et bredt utvalg utvidelser, og mulighet for integrasjoner mot andre systemer via API`er.  

Knowits konsulenter er eksperter på alt som tilbys av HubSpot:  

  • HubSpot Marketing Hub  
  • HubSpot Sales 
  • HubSpot Service Hub
  • HubSpot CMS Hub
  • HubSpot integrasjoner og add-ons

Les mer om vårt partnerskap med Hubspot

Vil du vite hvordan vi kan hjelpe deg?

Ta kontakt så hører du fra oss!

Mona Hvattum

Salgsansvarlig

Knowit Norge