Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Er du en Maker?

Deler du vår drivkraft for å gjøre verden til et bedre sted å leve i? Her får du bruke strategi, kreativitet og teknologi for å løse utfordringer våre kunder står overfor.

Makers of a sustainable future

Hos Knowit blir du en del av en spennende og viktig reise, hvor vi deler visjonen om et bærekraftig og menneskelig samfunn. Vi ser etter deg som er drevet av å forbedre, forenkle eller finne nye innovative løsninger. Bak enhver endring står et team av dyktige mennesker, og vi tilbyr deg mer enn 4000 kollegaer som er eksperter og spesialister på digital transformasjon.

Vi jobber i ulike bransjer og virksomheter for å hele tiden hjelpe våre kunder til å bli litt bedre. Du får muligheten til å utforske og utvikle deg i utfordrende oppgaver som bidrar til en større helhet, både faglig og i prosjekt. Kode, prosjektledelse, sikkerhet, design, ledelse, strategi – you name it – her får du det til å skje.

Vi har et bredt spekter av ansatte med allsidig og spesialisert faglig bakgrunn. Det er høyt faglig nivå, vi har stor kraft til å påvirke og vi har mange lidenskapelige og dyktige fagfolk som løfter hverandre opp. Sammen skaper vi de beste resultatene, bygget på et nordisk mindsett.

What makes you tick?

Velg ditt kompetanseområde og les mer

Knowit ansatte som diskuterer i gruppe
Kvinne som noterer i en workshop
Kontorlandskap med Knowit ansatte

11

Mest attraktive arbeidsgiver

På listen til Young Professionals (YPAI) over Norges topp 30 mest attraktive arbeidsgivere kom vi på en 11 plass i 2023!

4000

Kolleger

I Sverige, Norge, Danmark, Finland, Polen og Tyskland finner du oss.

4

Forretningsområder

Gjennom fire forretningsområder – Solutions, Experience, Connectivity og Insight – jobber vi for å skape et bærekraftig og menneskelig samfunn.

Bygg på din kompetanse gjennom vårt eget Academy

Knowit Academy er Knowits interne kompetanseutviklingsprogram for ansatte i Norge. Målgruppen for programmet er alle ansatte. Vår ambisjon er å lage det beste og mest givende kompetanseutviklingsprogrammet som finnes blant norske teknologibedrifter.

Les mer om Knowit Academy her

Bilde av notatbok og penn med Knowit logo

Slide 1 of 4

01 / 04