Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

Talentprogram og sommerstudenter

Vi har utviklingsprogram for studenter og nyutdannede. Talentprogrammet er et springbrett inn i arbeidslivet for nyutdannede, hvor talentene får fast stilling og et skreddersydd program med faglige og sosiale aktiviteter. Sommerstudentene får utfordret seg på reelle kundeprosjekt gjennom en hel sommer, og får jobbe med våre fageksperter.

Talentprogram

Blant talentene er både utviklere, designere, analytikere, strateger og markedsførere. Dermed er de fleste av fagdisiplinene i Knowit representert. Gjennom høsten går de gjennom et skreddersydd program, med alt av både faglige og sosiale aktiviteter er planlagt og tilrettelagt. Opplegget er utformet for å gi nyutdannede en trygg overgang til arbeidslivet.

De første ukene er fylt med sosiale aktiviteter, introduksjoner til de ulike delene av selskapet og introkurs for å bli kjent med fagene og de ulike metodene og verktøyene. Dermed legges et grunnlag som talentene tar med seg videre inn i prosjektene de skal løse sammen utover høsten. 

Greit å vite

  • Alle talenter har 100% fast stilling fra start
  • Du starter sammen med en større gjeng som er i samme båt om å være ny
  • Talentgjengen jobber både sammen og på egne prosjekter
  • Fra du begynner vil du få en grundig oppstart med både faglige og sosiale aktiviteter
  • Talentprogrammet har en egen leder som har ansvar for hele teamet

Du finner mer info om søknad på Ledige stillinger når den er åpen.

Les mer om vårt kontor i Oslo!

– Jeg leste om Knowit sitt talentprogram på hjemmesiden, og ble overbevist om at dette var et riktig sted for meg å starte arbeidslivet. Og det har høsten bevist. Gjennom det tverrfaglige miljøet har jeg fått muligheten til å prøve meg på nye fagdisipliner, og samtidig blitt utfordret innenfor mitt eget fag. Læringskurven har vært bratt. I tillegg har samholdet i gjengen på talentprogrammet har vært uvurderlig. Vi er mye sammen, både på jobb og utenfor, og har knyttet sterke bånd. Det har virkelig bidratt til å gjøre talentprogrammet til en god erfaring.


Regine

tidligere talent

Sommerstudenter i Knowit

Sommerstudent

I Knowit liker vi oss i skjæringspunktet mellom teknologi, kreativitet og strategi. De fleste som har sommerjobb hos oss jobber med design eller programmering / systemutvikling på backend, frontend eller mobil, samt analyse. 

Kulturen vår preges av åpenhet, samarbeid og vilje til stadig å utvikles. Hos oss vil du jobbe med faglig relevante oppgaver som en del av et kundeteam, sammen med dyktige konsulenter. Normalt er sommerstudentene hos oss fra midten av juni til begynnelsen av august, men dette kan ofte tilpasses individuelt. Vi kan love deg en innholdsrik sommer med spennende oppgaver og mye sosialt.

Du finner mer info om søknad på Ledige stillinger når den er åpen.

Les mer om våre kontorer i Oslo og Bergen!