Gå til hovedinnhold
Til hjemmesiden til Knowit

STILLING

DATA ENGINEERING & DATA SCIENCE

Data Engineering - Dataplattform - Maskinlæring - Systemutvikling

OSLO

TRONDHEIM

Er du vår nye utvikler som har erfaring innenfor Data engineering, Dataplattform eller Maskinlæring?

Del via e-post

Knowit Objectnet er en sentral del av Knowit Norge, med 150 dedikerte fagfolk innen systemutvikling og bygging av digitale løsninger for våre kunder. Vi jobber med interessante og samfunnsnyttige prosjekter, og har et av Norges sterkeste og mest erfarne miljøer på dataplattformer som Databricks og Big Query.

Vi søker nå etter en erfaren kollega til vårt spesialistmiljø innenfor Dataplattform.
Du er en dyktig systemutvikler som har bygget god tilleggskompetanse innen Data engineering, dataplattform eller ML engineering - og skal hjelpe oss å utvikle vårt tilbud innen Kunstig intelligens og data-dreven utvikling.
Vi ser etter deg som med autoritet og kompetanse kan veilede kunder og kolleger til å etablere og forvalte løsninger for å behandle, tilrettelegge og dele data. Du har god forståelse for teknologi og plattformer, gjerne også mye skyerfaring (AWS/Azure/GCP) og kjenner godt til hvordan man vasker, konverterer og trekker ny informasjon ut av data. Det er et pluss om du er godt bevandret innen Maskinlæring og LLM, og holder deg oppdatert på innovasjonsløpet innen Kunstig intelligens. Det er en fordel om du har erfaring med forvaltning av dataplattformer, og metodologier som DataOps og MLOps.

Vi har tyngdepunktet vårt innen systemutvikling og ønsker å gjøre en større forskjell innen bærekraft og innovasjon – som krever orden på egne data, med fokus på bredde, kvalitet og sikkerhet.

Ute hos kundene rådgir du våre forretningsutviklere i møte med beslutningstakere, oppdragsgivere og teamene som en av våre fageksperter.

Knowit er et større Nordisk konsern og vi har tett samarbeid internt i selskapet. Du vil bli en del av et større internasjonalt fagmiljø, og samtidig være med å utvikle våre kontorer i Oslo og Trondheim. Vi er “små når vi kan, og store når vi må” - med en utstrakt dugnadsånd og stor fleksibilitet til å påvirke egen hverdag.

Er du komfortabel med rollen som konsulent, opptatt av faglig & personlig utvikling - og liker å sette deg inn i kundens fagområder? Da vil vi gjerne snakke med deg!

I Knowit setter vi faglig utvikling og delingskultur meget høyt. Som ansatt hos oss utvikler du deg gjennom deltagelse i faggrupper, konferanser, seminarer, hackathons, strukturerte utdanningsprogram og sertifiseringer. Vi deler hyppig vår kunnskap - og gjennom dette arbeidet vil du også lett få et forhold til kollegene dine i andre byer.

Hvis dette høres interessant ut og du vil vite mer, ikke nøl med å ta kontakt - eller send oss din CV.

Relaterte stillinger