Kompetanseutvikling

Hos oss får du store faglige- og personlige utviklingsmuligheter og du styrker din kompetanse

Faglig utvikling

Vi tilbyr våre ansatte en rekke kompetansebyggende tiltak som kurs, seminarer, workshops, fag/temakvelder, webinarer og tverrfaglige råd. Det er sosialt og motiverende, og ikke minst holder du deg faglig oppdatert! Du kan også ta i bruk vår spesialbygde og velutstyrte IoT-lab / Maker-space for å prøve å lage noe helt nytt og spennende.

Vi skaper innovasjon og verdi

Knowit skaper et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon. Vi har bred kompetanse og lærer av hverandre når vi samarbeider på tvers. Sammen skaper vi verdi og gode kundeopplevelser. 

Knowit Academy

Lær mer om ledelse, rådgivning, team-lead, tech-lead og design. På vår egen skole, Knowit Academy, får du etterutdanning helt gratis. Her lærer du alt fra overordnet ledelse helt ned til hvordan du bør legge opp en workshop i praksis. Her får du blant annet møte anerkjente foredragsholdere fra både inn- og utlandet.

Lederutvikling for kvinner og ikke-binære personer

For å styrke kvinner og ikke-binære personer i starten av sin karriere, tilbyr vi lederutviklingsprogrammet “Grow. Vi skaper et inkluderende fellesskap for læring og utvikling. 

Talentprogram & sommerstudenter

Vi har utviklingsprogram for studenter og nyutdannede. Talentprogrammet er et springbrett inn i arbeidslivet for nyutdannede, hvor talentene får fast stilling og et skreddersydd program med faglige og sosiale aktiviteter. Sommerstudentene får utfordret seg på reelle kundeprosjekt gjennom en hel sommer, og får jobbe med våre fageksperter. 

Til toppen