UX

Brukeropplevelse (UX)

Brukeropplevelse (UX-design), handler om totalopplevelsen en bruker har av et digitalt produkt, tjeneste eller system. Våre UX-designere jobber hver dag for å forbedre ulike, digitale løsninger. Det handler om å hjelpe brukerne å finne det de leter etter, og bruke kunnskap om hvordan folk oppfatter og finner informasjon, enten det er på en app eller nettside. 

Tjenestedesign

Tjenestedesign

Mer engasjerende, lettfattelig og sømløse kontaktflater - på brukernes premisser? Det er tjenestedesign det! Tjenestedesign hjelper deg med å se tjenestene dine fra et kundeperspektiv, slik at du kan kombinere brukerens behov med dine forretningsmål. Resultatet blir attraktive kundeopplevelser. 

Merkevare og posisjonering

Merkevare og posisjonering

Vi følger fremdeles prinsippene fra klassisk merkevarebygging i vår rådgivning, men modernisert for en digital innholdsdrevet markedsplass der koblingene mellom tilbud og etterspørsel stadig tar nye former og formater. Gjennom lang erfaring vet vi mye om hva som gir kostnadseffektive resultater for våre kunder. Dessuten måler vi alt som er målbart.

Visuell identitet og stemmeleie

Visuell identitet og stemmeleie

Merkevarens visuelle identitet er på mange måte påkledningen og en visualisering av merkevarens personlighet. Et stemmeleie danner regler og retningslinjer for hvordan et selskap snakker og formulerer seg i alle kanaler. Et godt stemmeleie vil underbygge merkevaren, fordi måten vi formulerer oss på betyr noe for hvordan andre oppfatter oss.  Sammen viser den visuelle identiteten og stemmeleiet retning, skaper stolthet internt og et tydelig fotavtrykk i markedet. Våre designere og tekstforfattere hjelper deg med å sette opp rammeverket. 

Karriere

Bli med på laget

Har du også et hjerte for teknologi og øye for design med et sterkt engasjement for nydelige brukeropplevelser? Vi skaper et bærekraftig og menneskelig samfunn gjennom digitalisering og innovasjon og vil ha deg med på laget. 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Mona Hvattum
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Oslo
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Consulting and Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen