Merkevare og visuell identitet

En sterk merkevare kan forbedre brukeropplevelsen og skape følelser hos kunden. Merkevaren utstråler hvem du er og hvem du vil være. Gjennom en sterk merkevare skiller du deg ut i mengden og skaper noe folk kan forholde seg til. Ved hjelp av innsikt, kunnskap og kreative prosesser finner vi en ide, et konsept og stemmeleie som kundene dine elsker.

Design Thinking


Tjenestedesign og Design Thinking

Mer engasjerende, lettfattelig og sømløse kontaktflater - på brukernes premisser? Det er designmetodikk det! Designmetodikk hjelper deg med å se tjenestene dine fra et kundeperspektiv, slik at du kan kombinere brukerens behov med dine forretningsmål. Tjenestedesign og andre designmetodikker brukes både for å utvikle produkter, tjenester eller det som trenger å framheves på nettstedet eller i mobilappen. Resultatet blir attraktive kundeopplevelser.

UX/UI-design

Brukeropplevelse (UX-design), handler om totalopplevelsen en bruker har av et digitalt produkt, tjeneste eller system. Våre UX-designere jobber hver dag for å forbedre ulike, digitale løsninger. Brukertester og kunnskap om hvordan folk oppfatter og finner informasjon danner grunnlaget for arbeidet og resulterer i at vi hjelper brukerne å finne det de leter etter enten det er på en app eller nettside.

Animasjonsfilm og motion

I en tid hvor det gjelder å ikke stå stille, er motion nøkkelen til å skille seg ut. Vårt team av dyktige animatører bringer merkevaren din til live med alt fra logoanimasjoner, reklamefilmer, infografikk og webanimasjoner. Vi har bred kompetanse innen ulike teknikker og uttrykk, både i to og tre dimensjoner.

Bli med på laget

Er du som oss og synes merkevarebygging, posisjonering og kreativ kommunikasjon er noe av det mest spennende å jobbe med? Ønsker du å jobbe i et tverrfaglig miljø med teknologer, designere og markedsførere? Knowit er et selskap der kreativitet og innovasjon gjennomsyrer alle fagområder. Grip muligheten til å vokse mens du får flotte kolleger rundt deg som du kan lene deg på. 

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Til toppen