UX-design

UX handler ikke bare om å ha et pent design på på ditt nettsted eller app. Det handler heller ikke bare om å lage en kundereise som får dine kunder til å konvertere, selv om alt dette er essensielle deler av et UX-design. Når vi jobber med UX, blir brukeren alltid satt i sentrum - vi lytter og tar alltid hensyn til hvilke behov og preferanser kundene har. Ved å fokusere på det lille ekstra sørger vi for å skille tjenesten din fra andre tjenester - og selvfølgelig gjøre tjenesten intuitiv, forståelig og enkel å bruke. Bak ethvert godt og brukervennlig grensesnitt er det vanligvis mye innsiktsarbeid.

UI-design

UI-design

Forskjellen på UX og UI er enkelt sagt at UX handler mer om hvordan nettsiden fungerer, mens UI handler mer om hvordan siden ser ut. UX og UI går hånd i hånd og sammen skapes magi. Avhengig av dine behov, kan vi veilede, gi deg kloke råd og innsikt og sørge for at grensesnittet er som du forventer og som tilfredsstiller kundenes behov.

Universell utforming (UU)

Universell utforming (UU)

Universell utforming handler om å tilrettelegge produkter, tjenester og miljøer slik at løsningene blir bedre og enklere for alle. Dette er viktig for oss. Og for deg. Å ha fokus på tilgjengelighet vil si at du tenker på hvordan løsningen din skal oppleves ute i sterkt sollys eller i mørke rom. Det handler om å skape godt og forståelig innhold slik at kundene dine klarer å bestille det produktet de har ønsket seg så lenge. Det betyr også at du har fokus på å ha store nok knapper til voksne fingre og fonter som skalerer godt i alle flater. Alle våre konsulenter fra design til utvikling blir drillet i godt design slik at løsningene validerer i henhold til WCAG 2.0 og Difi sine retningslinjer. Vi hjelper deg gjerne. Fra 1. januar i 2021 er det også lovpåkrevd at alle nettsider og apper som er rettet mot allmennheten i Norge skal være universelt uformet. Dette betyr også at gamle nettsider er lovpålagt å følge kravene for universell utforming. Vi hjelper deg gjerne.

Brukertesting

Brukertesting

Brukertesting er den beste måten å teste om det du har tenkt til å lage faktisk treffer på konkrete behov hos kundene dine. Man kan brukerteste absolutt alt. Virkelig. Logoer, materialvalg, papirprototyper, kampanjeforslag, prototyper, webløsninger og mobilapplikasjoner. Hvordan vi skal teste avhenger av hvor langt du har kommet med løsningen din, hva du ønsker å oppnå med resultatet og i hvilken grad du har muligheter til å gjøre endringer på det du tester på. Knowit har lang erfaring med brukertesting både gjennom tradisjonelle lab-tester og geriljatesting, til fokusgrupper og enkeltintervjuer.

UX writing og micro copy

UX writing og micro copy

UX writing eller micro copy som det også kalles,  handler om å gjøre brukeropplevelsen bedre ved å skrive tekster som er korte, konsise, hverdagslige og personlige for din nettsiden, app, produkt eller tjeneste. Når UX-forfatterne våre forstår kundens mål med å besøke en nettside for eksempel, kan de bruke nøyaktige ord og begreper som er lett å forstå, og kanskje har et glimt i øyet. UX writing forenkler og gjør den digitale reisen mot å gjøre kundens kjøp så klart, enkelt og morsomt som mulig

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Idun Storm
Head of Sales, Knowit Experience Bergen
Bli kontaktet
Bli kontaktet

Lurer du på om vi kan hjelpe deg?
Stig Olav Rognstad
Kundeansvarlig, Knowit Experience Oslo

Til toppen