CMS Hub er i tillegg fullintegrert med HubSpot CRM og de øvrige modulene og verktøyene. Dette gir svært gir rike muligheter rundt personalisering, testing og annet dynamisk innhold.

Som HubSpots øvrige moduler er muligheter og utvalg av funksjoner i CMS Hub basert på lisensmodell. Ikke alle funksjonene beskrevet under er tilgjengelige i samtlige versjoner. Ta kontakt med oss her, og vi hjelper gjerne til med å avdekke akkurat deres behov.


Maler og designverktøy

Lag dine egne maler fra bunn i tråd med egen visuell profil, eller ta utgangspunkt i et av HubSpots forhåndsbygde maler og gjør nødvendige justeringer.

Drag-and-drop editor

Oppdater og lag sider uten utviklers hjelp eller tilpasset kode. Publisering av endringer i farta har aldri vært enklere.

 

 

Smart content

Smart content utnytter kraften i maskinlæring, slik at du kan presentere kontekstuelt og personlige innhold som forbedrer brukeropplevelsen. Med smart content kan du for eksempel vise ulikt innhold basert på brukerens tidligere atferd på nettstedet ditt, eller en mer mobilvennlig versjon av innholdet når de besøkende anvender enheter med mindre skjermer.

SEO-verktøy

Du kan enkelt forbedre nettstedet ditt sin synlighet i Google og andre søkemotorer. Overvåk, iverksette tiltak og optimaliser.

Flerspråklig innhold

Enkel administrering av flere språk og domener, og samt optimalisering av hvert enkelt språk og domene for SEO. Tillat sluttbrukere å veksle mellom språk.

 

 

Adaptiv testing

Optimaliser innholdet på nettstedet ditt kontinuerlig på en rask og enkel måte. Velg opptil fem varianter av en side, så vil HubSpot automatisk overvåke og presentere alternativet som gir best effekt.

Testmiljø for innhold

Testmiljøet i CMS Hub lar deg forhåndsvise og teste endringene før du ruller dem ut på nettstedet ditt. En uunnværlig funksjon å ha når du skal lansere nye produkter og tjenester, eller foreta en overhaling av hele nettstedet.

Sikkerhet, hastighet og oppetid

CMS Hub tilbyr 24/7 trussel- og sikkerhetsovervåking, fleksible brukerrettigheter og tilpassede sikkerhetsinnstillinger for å imøtekomme dine spesifikke behov. Brukeropplevelsen eller rangeringen din i Google skal aldri lide på grunn av et tregt nettsted. CMS Hub gir deg verktøyene du trenger for å sikre at nettstedet ditt er så raskt som mulig.

CMS Hub er bygget for at du skal kunne vokse, både i antall brukere og besøkende.

 • Innholdsleveringsnettverk (CDN)
 • 99,99% oppetid
 • 24/7 sikkerhetsovervåking og trusselregistrering
 • Standard SSL-sertifikat

 

Rapportering og analyse

Optimaliser den digitale strategien din ved å analysere hvilke innholdstyper, kilder og kampanjer som genererer flest potensielle kunder.

 

Mer om HubSpot

Les mer om de ulike HubSpot-modulene og mulige integrasjoner:


Hva vi kan bistå med

 • Innsikt og strategi
 • Design og brukeropplevelse
 • Tekniske oppsett
 • Integrasjon mot øvrige systemer
 • Innholdsproduksjon
 • Onboarding og opplæring
 • Aktiv forvaltning basert på forhåndsdefinerte mål


Hvordan vi jobber

I Knowit tror vi på tverrfaglighet. Derfor består teamene som jobber med HubSpot av strategisk rådgivere, designere, innholdsutviklere og programmerere. Alle sertifisert innen sitt spesialistområde. Hver kunde får sine dedikerte ressurser og kontaktpunkt til disposisjon etter avtale. Vi er tilhengere av smidig kommunikasjon, og liker verktøy som Slack, Jira og Trello for planlegging og gjennomføring.


Hvorfor velge oss

Knowit Experience CRM er spesialiserte innen CRM-implementering, support og rådgivning. Våre konsulenter har mange års spesialistkunnskap og er HubSpot-sertifiserte.

Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens virksomhet, høy spesialistkompetanse og en vilje til å stadig utvikles. Vi er dedikerte til å få kundene våre til å nå sine mål, og til å bli deres strategiske partner for å hjelpe dem videre på den digitale reisen.

 

Kontakt oss for en prat og tilpasset demo

Ønsker du å vite mer om HubSpot eller andre CRM-systemer, og hvordan vi kan hjelpe?

1. Fyll ut skjemaet under
2. Vi tar kontakt for å avdekke deres behov
3. Deretter avtaler vi en presentasjon og demo av løsning tilpasset akkurat dere

Til toppen