Marketing Hub inneholder en hel rekke verktøy og funksjoner. Hvilke man har behov for og tilgang til baserer seg på HubSpots lisensmodeller. Eksemplene under er ment som illustrasjon, og ikke alle er tilgjengelige i samtlige versjoner. Ta kontakt med oss her, og vi hjelper gjerne til med å avdekke akkurat deres behov.


CRM og markedsføring

Spor og administrer all kontaktinformasjon og aktivitet på samme sted som du markedsfører. Bruk kontaktdata for mer relevante, personlige kampanjer, og få full kontekst rundt dine leads aktiviteter over tid.

Segmentering i lister

Bygg statiske eller dynamisk oppdaterende lister over kontakter ved hjelp av ulike segmenteringskriterier basert på felter i CRM-verktøyet. Bruk dem blant annet til å sende mer relevante e-poster til målrettede segmenter av publikummet ditt.

E-postmarkedsføring

Lag attraktive, optimaliserte e-poster uten designere eller hjelp fra IT-avdelingen. Begynn med en mal, tilpass layout og personaliser e-posten din for høyere konverteringsfrekvens.

Landingssider og skjemaer

Tiltrekk og konverter besøkende til leads og potensielle kunder. Lag profesjonelle landingssider og legg til mobiloptimaliserte skjemaer og popup-vinduer uten koding. Endre innhold automatisk basert på hvem som ser siden din.

Blogging

Publiser relevant, engasjerende og konverteringsoptimalisert innhold med verktøy som sørger for konsistent formatering, og gjør det enkelt å optimalisere for søkemotorer.

Digital annonsering, sosiale medier og SEO

Se effekten av annonsene dine fra klikk på Facebook, Instagram, Google og LinkedIn. Bruk de segmenterte listene fra CRM-verktøyet for å nå mennesker basert på tidligere interaksjoner med din virksomhet. Overvåk merkevaren og relevante samtaler, spor aktiviteter automatisk og planlegg sosiale innlegg som skal publiseres når de rette personene ønsker å se dem.

Planlegg innholdsstrategien din rundt temaer som vil øke autoriteten din i søkemotorer, få råd om optimalisering mens du lager innhold, og mål den reelle verdien av SEO med integrert analyse.

Marketing automation

Med marketing automation-verktøyene kan du skreddersy og automatisere e-post, innhold, tilbud og dialog i stor skala. Både intern og ekstern kommunikasjon kan settes opp basert på felter fra CRM, og egendefinerte regler.

Rapporter og analyser

Få alle viktige rapporter på ett sted. Forstå hele kundereisen, og hvilke kanaler som gir best effekt på tvers av alle aktiviteter. Få verdifull innsikt i hvilke e-poster, annonser eller skjemaer som skaper mest handling og flest konverteringer.

Mer om HubSpot

Les mer om de ulike HubSpot-modulene og mulige integrasjoner:

 

Hva vi kan bistå med

  • Innsikt og strategi
  • Design og brukeropplevelse
  • Tekniske oppsett
  • Integrasjon mot øvrige systemer
  • Innholdsproduksjon
  • Onboarding og opplæring
  • Aktiv forvaltning basert på forhåndsdefinerte mål


Hvordan vi jobber

I Knowit tror vi på tverrfaglighet. Derfor består teamene som jobber med HubSpot av strategisk rådgivere, designere, innholdsutviklere og programmerere. Alle sertifisert innen sitt spesialistområde. Hver kunde får sine dedikerte ressurser og kontaktpunkt til disposisjon etter avtale. Vi er tilhengere av smidig kommunikasjon, og liker verktøy som Slack, Jira og Trello for planlegging og gjennomføring.


Hvorfor velge oss

Knowit Experience CRM er spesialiserte innen CRM-implementering, support og rådgivning. Våre konsulenter har mange års spesialistkunnskap og er HubSpot-sertifiserte.

Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens virksomhet, høy spesialistkompetanse og en vilje til å stadig utvikles. Vi er dedikerte til å få kundene våre til å nå sine mål, og til å bli deres strategiske partner for å hjelpe dem videre på den digitale reisen.

 

Kontakt oss for en prat og tilpasset demo

Ønsker du å vite mer om HubSpot eller andre CRM-systemer, og hvordan vi kan hjelpe?

1. Fyll ut skjemaet under
2. Vi tar kontakt for å avdekke deres behov
3. Deretter avtaler vi en presentasjon og demo av løsning tilpasset akkurat dere

Kontakt oss for en prat

Ønsker du å vite mer om CRM-systemer og hvordan vi kan hjelpe deg? Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt med deg.

Til toppen