Det finnes bokstavelig talt tusenvis av nyttige verktøy der ute, men utfordringen er ofte å finne ut hvordan du kan få dem til å fungere godt sammen. Denne utfordringen har HubSpots sentraliserte plattform for integrasjoner gjort enklere.

Integrasjonsplattform lar deg enkelt koble HubSpots CRM og moduler til de andre verktøyene du bruker, som Outlook, Slack, MailChimp, Google-kalender og svært mange andre. HubSpots integrasjonsplattform lar deg sømløst utvide HubSpots funksjonalitet, i mange tilfeller med bare noen klikk.


HubSpot App Marketplace

Med HubSpots App Marketplace kan du finne og integrere verktøy til HubSpot-plattformen som passer dine behov og virksomhet. Alle appene på markedet blir vurdert og sertifisert av HubSpots team av utviklere, slik at du kan føle deg trygg på at de leverer på krav og forventninger knyttet til sikkerhet, hastighet og oppetid.

HubSpots APIer

Ønsker du skreddersydde og komplekse integrasjoner mot nye eller eksisterende systemer som ikke finnes i HubSpot App Marketplace, kan disse bygges ved bruk av HubSpots utviklerplattform og APIer.

APIene er bygd slik at du raskt og enkelt kan opprette en funksjonell applikasjon eller integrasjon, og designet for å gjøre det mulig for team i alle størrelser å jobbe med.


Alle HubSpot APIer er bygget ved å bruke REST-konvensjoner, og designet for å ha en forutsigbar URL-struktur. De bruker mange standard HTTP-funksjoner, inkludert POST, GET, PUT, DELETE og feilresponsskoder. Alle HubSpot API-anrop foretas under https://api.hubapi.com, og alle svar returnerer standard JSON.

  

Mer om HubSpot

Les mer om de ulike HubSpot-modulene og mulige integrasjoner:

 

Hva vi kan bistå med

  • Innsikt og strategi
  • Design og brukeropplevelse
  • Tekniske oppsett
  • Integrasjon mot øvrige systemer
  • Innholdsproduksjon
  • Onboarding og opplæring
  • Aktiv forvaltning basert på forhåndsdefinerte mål


Hvordan vi jobber

I Knowit tror vi på tverrfaglighet. Derfor består teamene som jobber med HubSpot av strategisk rådgivere, designere, innholdsutviklere og programmerere. Alle sertifisert innen sitt spesialistområde. Hver kunde får sine dedikerte ressurser og kontaktpunkt til disposisjon etter avtale. Vi er tilhengere av smidig kommunikasjon, og liker verktøy som Slack, Jira og Trello for planlegging og gjennomføring.


Hvorfor velge oss

Knowit Experience CRM er spesialiserte innen CRM-implementering, support og rådgivning. Våre konsulenter har mange års spesialistkunnskap og er HubSpot-sertifiserte.

Vår kultur preges av åpenhet, forståelse for kundens virksomhet, høy spesialistkompetanse og en vilje til å stadig utvikles. Vi er dedikerte til å få kundene våre til å nå sine mål, og til å bli deres strategiske partner for å hjelpe dem videre på den digitale reisen.

 

Kontakt oss for en prat og tilpasset demo

Ønsker du å vite mer om HubSpot eller andre CRM-systemer, og hvordan vi kan hjelpe?

1. Fyll ut skjemaet under
2. Vi tar kontakt for å avdekke deres behov
3. Deretter avtaler vi en presentasjon og demo av løsning tilpasset akkurat dere

Til toppen